G Grabbol Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #1 Merhabalar bugün itibari ile biri VGA biri DP girişli olmak üzere çift monitör kullanmaya başladım. Sorunum şu ki CS:GO oynarken 2. ekrandan başka bir şey açmaya çalışınca ilk ekrandan da açıyor ve oyunu alta alıyor. Bunun bir çözümü var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2018
Merhabalar bugün itibari ile biri VGA biri DP girişli olmak üzere çift monitör kullanmaya başladım. Sorunum şu ki CS:GO oynarken 2. ekrandan başka bir şey açmaya çalışınca ilk ekrandan da açıyor ve oyunu alta alıyor. Bunun bir çözümü var mı ?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.497 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 10 Ağustos 2018 #2 İnternet sayfası açıyorsunuz diyelim; sayfayı ikinci monitöre sürükleyin.
G Grabbol Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #3 ForAnAngeL dedi: İnternet sayfası açıyorsunuz diyelim; sayfayı ikinci monitöre sürükleyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten ama internet sayfasını açarken ilk monitörde oyundan atıyor
ForAnAngeL dedi: İnternet sayfası açıyorsunuz diyelim; sayfayı ikinci monitöre sürükleyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum zaten ama internet sayfasını açarken ilk monitörde oyundan atıyor
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.497 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 10 Ağustos 2018 #4 Grabbol dedi: Öyle yapıyorum zaten ama internet sayfasını açarken ilk monitörde oyundan atıyor Genişletmek için tıkla... Ee zaten normali o. Bende de öyle Daha sonra ALT+TAB ile oyuna geri döneceksin.
Grabbol dedi: Öyle yapıyorum zaten ama internet sayfasını açarken ilk monitörde oyundan atıyor Genişletmek için tıkla... Ee zaten normali o. Bende de öyle Daha sonra ALT+TAB ile oyuna geri döneceksin.