Zuux Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Genelde Opera ve Spotify kullanacağım çift monitör bu yüzden FPS düşürür mü?
KS KS Zuux Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 350 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #11 Mogwaii dedi: Hocam çok fazla etkilemez maksimum 10 15 FPS'ni düşürür o da maksimum çünkü öbür ekran sadece görüntü verecek ve basit uygulamalara yer sahipliği yapacak. Ama dersen ben bir ekranda oyun oynarken diğer yanda sistem rander alsın o zaman farklı. Genişletmek için tıkla... En fazla Discord araması veya Opera'dan bir şey falan indiririm çok CS2 oynayan biriyim ve FPS düşmesi beni üzer Artı 0 Eksi
Mogwaii dedi: Hocam çok fazla etkilemez maksimum 10 15 FPS'ni düşürür o da maksimum çünkü öbür ekran sadece görüntü verecek ve basit uygulamalara yer sahipliği yapacak. Ama dersen ben bir ekranda oyun oynarken diğer yanda sistem rander alsın o zaman farklı. Genişletmek için tıkla... En fazla Discord araması veya Opera'dan bir şey falan indiririm çok CS2 oynayan biriyim ve FPS düşmesi beni üzer