Çift monitör için 2 tane DP kablosu kullanmak

Wufı54

Hectopat
Merhaba ben bir sistem topladım ve bugün sabah 2.monitörümü sipariş verdim (AOC 27g2AE) şu an kullandığım monitör 4K 144Hz ve 2. kullandığımıda 1080p 144 Hz aldım. Dik bir şekilde sadece yayın için kullanacağım fakat ben gene de Hz farkı olmasın diye 144 Hz aldım fakat aklıma bir şey takıldı, ben şu an ana monitörümü (27GN950-B) DP kablosu ile kullanıyorum ama eğer diğer monitörü HDMI ile kullanırsam 120 Hz alabileceğim en fazla bu yüzden 2 tane DP kablosu ile farklı farklı bağlamak istiyorum. Monitörü şu an ekran kartımda 1 HDMI 3 DP girişi var aynı anda 2 tane DP kablosu ile 2 farklı monitör bağlarsam kullanabilir miyim ve ekran kartına bir zarar verir mi (ekran kartım Zotac RTX 3080 Ti).

Monitörler de destekliyorsa daisy chain yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitörler de destekliyorsa daisy chain yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde bazı kısıtlamalar oluyor ben tam verim almak istiyorum bu yüzden 2'sini de ekran kartına bağlamayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı