W wyxreez Attopat Katılım 2 Ekim 2025 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2025 #1 Çift monitör için güzel duracak duvar kâğıdı arıyorum. Wallpaper Engine var oradan da önerebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2025
Çift monitör için güzel duracak duvar kâğıdı arıyorum. Wallpaper Engine var oradan da önerebilirsiniz.
THE_YORULMAZZZ Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 463 Makaleler 1 Çözümler 7 4 Ekim 2025 #2 wyxreez dedi: Çift monitör için güzel duracak duvar kâğıdı arıyorum. Wallpaper Engine var oradan da önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Forest 4K kullanıyorum. Çift monitörde çok hoş duruyor eğer RGB takıntınız yoksa sakin bir görüntü için çok iyi duruyor. THE_YORULMAZZZ dedi: Forest 4K kullanıyorum. Çift monitörde çok hoş duruyor eğer RGB takıntınız yoksa sakin bir görüntü için çok iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca RGB olarak da neon CAT kullanıyorum aşağıda ki gibi;
wyxreez dedi: Çift monitör için güzel duracak duvar kâğıdı arıyorum. Wallpaper Engine var oradan da önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Forest 4K kullanıyorum. Çift monitörde çok hoş duruyor eğer RGB takıntınız yoksa sakin bir görüntü için çok iyi duruyor. THE_YORULMAZZZ dedi: Forest 4K kullanıyorum. Çift monitörde çok hoş duruyor eğer RGB takıntınız yoksa sakin bir görüntü için çok iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ayrıca RGB olarak da neon CAT kullanıyorum aşağıda ki gibi;