B brocklesnar Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #1 Ekran kartımda tek hdm giriş yeri var LED TV'im var onu 2 monitör olarak kullanmak istiyorum fakat tek hdm giriş yeri olduğu için ekran kartında kullanamıyorum hdm coklayıcılar var bunlar işimi görür mü?
Ekran kartımda tek hdm giriş yeri var LED TV'im var onu 2 monitör olarak kullanmak istiyorum fakat tek hdm giriş yeri olduğu için ekran kartında kullanamıyorum hdm coklayıcılar var bunlar işimi görür mü?
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.232 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 26 Mart 2024 #2 Aynı görüntüyü yansıtır sadece. DP'den HDMI çevirici kullanabilirsin.
partypete Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #3 monitörü başka girişten bağlasan ekran kartına başka giriş yok mu ekran kartında
B brocklesnar Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #4 DisplayPort var
partypete Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #5 brocklesnar dedi: DisplayPort var Genişletmek için tıkla... Hocam display varsa ne işin var daha hdmi ile
brocklesnar dedi: DisplayPort var Genişletmek için tıkla... Hocam display varsa ne işin var daha hdmi ile
B brocklesnar Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #6 partypete dedi: Hocam display varsa ne işin var daha HDMI ile Genişletmek için tıkla... Monitörüm de yok DisplayPort. Alfais 4556 Displayport To Hdmi Ãevirici DönüÅtürücü Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün işimi görür mü?
partypete dedi: Hocam display varsa ne işin var daha HDMI ile Genişletmek için tıkla... Monitörüm de yok DisplayPort. Alfais 4556 Displayport To Hdmi Ãevirici DönüÅtürücü Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün işimi görür mü?
partypete Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #7 En mantıklısı bu. Aynı görüntüyü ikiye bölmektense daha büyük bir masaüstü deneyimi olur hem brocklesnar dedi: Monitörüm de yok DisplayPort. Alfais 4556 Displayport To Hdmi Ãevirici DönüÅtürücü Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün işimi görür mü? Genişletmek için tıkla...
En mantıklısı bu. Aynı görüntüyü ikiye bölmektense daha büyük bir masaüstü deneyimi olur hem brocklesnar dedi: Monitörüm de yok DisplayPort. Alfais 4556 Displayport To Hdmi Ãevirici DönüÅtürücü Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürün işimi görür mü? Genişletmek için tıkla...
B brocklesnar Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #8 Hdm coklayıcı ile 2 monitör olmaz mı?
partypete Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #9 Olur ama o şekilde aynı görüntüyü yansıtıyorsun sadece mantıklı değil demek istiyorum.
B brocklesnar Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #10 Görüntü Hz'si düşmez değil mi coklayıcı kullandığım zaman. partypete dedi: En mantıklısı bu. Aynı görüntüyü ikiye bölmektense daha büyük bir masaüstü deneyimi olur hem. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğimi aldım PC acılırken görüntü geliyor sonrasında monitör no signal demeye başlıyor acaba ceviricidemi bir sıkıntı var. Son düzenleme: 29 Mart 2024
Görüntü Hz'si düşmez değil mi coklayıcı kullandığım zaman. partypete dedi: En mantıklısı bu. Aynı görüntüyü ikiye bölmektense daha büyük bir masaüstü deneyimi olur hem. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dediğimi aldım PC acılırken görüntü geliyor sonrasında monitör no signal demeye başlıyor acaba ceviricidemi bir sıkıntı var.