Çift monitör kapanıyor

SalihcanGülsen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgisayarıma ikinci bir monitör bağladım. Ana monitörüm ve ikinci monitörüm de dönüştürücü ile bağlı. Biri HDMI to VGA diğeri ise DVI to VGA olmak üzere. Sorun şu ki masaüstünde gezerken hiçbir problem göremedim ancak ikinci ekranda Discord açık ve arkadaşımın yayınını izliyorum, ana monitörümde ise oyun oynuyorum (Escape from Tarkov) ve oyuna girdikten birkaç dakika sonra iki ekranda da görüntü gidiyor sinyal yok yazıyor. Ekran kartımın fanları çok hızlı dönmeye başlıyor. Sorunun kaynağı ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler. Ekran kartım GTX 1650 Super.

HD 6670 ile çift monitör kullanıyorum 4 aydır hiçbir problem yaşamadım, 1650S ile sorun yaşanması saçma geldi bana. Sürücülerinizi ve dönüştürücülerinizi kontrol edin, kopukluk vs. olabilir.

HD 6670 ile çift monitör kullanıyorum 4 aydır hiçbir problem yaşamadım, 1650S ile sorun yaşanması saçma geldi bana. Sürücülerinizi ve dönüştürücülerinizi kontrol edin, kopukluk vs. olabilir.
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle, dönüştürücülerde hiçbir problem yok tüm oynadığım oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum. Sürücüleri de silip yükledim ancak nafile. Şimdi ise format deneyeceğim.600 W güç kaynağının yetmeme gibi bir ihtimali de yok aslında.

Yorumunuz için teşekkürler öncelikle, dönüştürücülerde hiçbir problem yok tüm oynadığım oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum. Sürücüleri de silip yükledim ancak nafile. Şimdi ise format deneyeceğim. 600W güç kaynağının yetmeme gibi bir ihtimali de yok aslında.

380W PSU kullanıyorum hocam, dediğim gibi tek bir sorun bile yaşamadım, format denemek mantıklı olabilir, tam bir çözüm üretemedim açıkçası.

Yorumunuz için teşekkürler öncelikle, dönüştürücülerde hiçbir problem yok tüm oynadığım oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum. Sürücüleri de silip yükledim ancak nafile. Şimdi ise format deneyeceğim.600 W güç kaynağının yetmeme gibi bir ihtimali de yok aslında.
Çözebildinizmi sorunu monitörleri çiftleyince belli bir süre sonra 2 monitörde kapanıyor reset atmadanda açılmıyor klavye capslock ışınlarıda dahil yardım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı