crymaN Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 121 27 Ocak 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, çift monitör kullanırken ana monitör oyun ve değer monitörden nasıl şarkı vs açabiliriz ve değiştirebiliriz ? Son düzenleme: 27 Ocak 2020
Merhaba arkadaşlar, çift monitör kullanırken ana monitör oyun ve değer monitörden nasıl şarkı vs açabiliriz ve değiştirebiliriz ?
Burakcdemir Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 27 Ocak 2020 #2 Ekran kartına iki monitörün de bağlantılarını yapıp görüntü özelliklerinden ekranları yineleyi işaretleyeceksiniz.
Ekran kartına iki monitörün de bağlantılarını yapıp görüntü özelliklerinden ekranları yineleyi işaretleyeceksiniz.
crymaN Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 121 27 Ocak 2020 #3 Burakcdemir dedi: Ekran kartına iki monitörün de bağlantılarını yapıp görüntü özelliklerinden ekranları yineleyi işaretleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum fakat ana monitör den oynuyorum değer monitör den alt tab yapmadan nasıl spotify yt gibi siteleri açabilirim
Burakcdemir dedi: Ekran kartına iki monitörün de bağlantılarını yapıp görüntü özelliklerinden ekranları yineleyi işaretleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum fakat ana monitör den oynuyorum değer monitör den alt tab yapmadan nasıl spotify yt gibi siteleri açabilirim
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 27 Ocak 2020 #4 Oynadığınız oyunları tam ekran pencereli (borderless) modda oynayın. Performans kaybı oyundan oyuna değişmekle beraber 1-2 FPS oluyor.
Oynadığınız oyunları tam ekran pencereli (borderless) modda oynayın. Performans kaybı oyundan oyuna değişmekle beraber 1-2 FPS oluyor.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.221 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #5 Burakcdemir dedi: Ekran kartına iki monitörün de bağlantılarını yapıp görüntü özelliklerinden ekranları yineleyi işaretleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce laptopta 2 ekran yaptım masaüstü'nde hiç yapmadım ekran kartının başka slotuna takınca ve yenile seçeneğine getirince ayrı ayrımı kullanılıyor?
Burakcdemir dedi: Ekran kartına iki monitörün de bağlantılarını yapıp görüntü özelliklerinden ekranları yineleyi işaretleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce laptopta 2 ekran yaptım masaüstü'nde hiç yapmadım ekran kartının başka slotuna takınca ve yenile seçeneğine getirince ayrı ayrımı kullanılıyor?
crymaN Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 121 27 Ocak 2020 #6 Burakcdemir dedi: Ekran kartına iki monitörün de bağlantılarını yapıp görüntü özelliklerinden ekranları yineleyi işaretleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... bide bir bilgisayara iki adet mouse kullanabilir mıyım biri ana monitör biri 2. monitör için
Burakcdemir dedi: Ekran kartına iki monitörün de bağlantılarını yapıp görüntü özelliklerinden ekranları yineleyi işaretleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... bide bir bilgisayara iki adet mouse kullanabilir mıyım biri ana monitör biri 2. monitör için