F Fatih xdf Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 APU sistemde çift monitör denemek istedim. Boşta sıkıntı yok ama oyuna girince ekranlar gidip geliyor. Yapmam gereken ayar mı var? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2023
APU sistemde çift monitör denemek istedim. Boşta sıkıntı yok ama oyuna girince ekranlar gidip geliyor. Yapmam gereken ayar mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 APU genelde iki monitör kaldıramaz. Veri akışı artınca kopuyor olay. Pahalı bir ekran kartı alınız. Artı 0 Eksi
KS KS F Fatih xdf Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #3 arandur dedi: APU genelde iki monitör kaldıramaz. Veri akışı artınca kopuyor olay. Pahalı bir ekran kartı alınız. Genişletmek için tıkla... Rx580 düşünüyorum şuan kullandığım ryzen 5 3400g Artı 0 Eksi
arandur dedi: APU genelde iki monitör kaldıramaz. Veri akışı artınca kopuyor olay. Pahalı bir ekran kartı alınız. Genişletmek için tıkla... Rx580 düşünüyorum şuan kullandığım ryzen 5 3400g