Çift Monitör Kullanma

Kerem9

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar BenQ XL2411 monitörüm var. TFT oynarken falan item listesine bakmak için veya Spotify açmak için falan yan monitör koymak istiyorum. Eski bir tane monitörüm var. Yan monitör kullanmak PC mi zorlar mı? Aşağıya PC özelliklerini yazacağım.

• Anakart: MSI B350M Gaming Pro
  • Ekran kartı: MSI GTX NVIDIA Gaming X 4 GB Ekran kartı
  • İşlemci: AMD Ryzen 1300X 3.5 GHz
  • RAM: HyperX Predator 8 GB 3000MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun tek monitör üzerinden çalışacaksa çokta fazla zorlamaz. Sonuçta ekran kartını yine 1920x1080 çözünürlüğünde grafik üretmek için kullanacaksınız. En fazla %1-2'lik bir fps düşüşü olur.

Hocam öncelikle iyi geceler.Bende aynı konuyu açıcaktım size denk geldim.Başlamadan evvel sistemim aşşağıdaki gibidir;

Nvidia GTX950 4GB Ram
Intel I5 3470
8 GB Ram

Çogu zaman oyunlarda kullanmak için,düşük çözünürlüklü bir ekrana sahibim.Bunu ikinci ekranım olarak kullansam gözle görülür bir fps kaybı yaratır mı ?

Hocam öncelikle iyi geceler.Bende aynı konuyu açıcaktım size denk geldim.Başlamadan evvel sistemim aşşağıdaki gibidir;

Nvidia GTX950 4GB Ram
Intel I5 3470
8 GB Ram

Çogu zaman oyunlarda kullanmak için,düşük çözünürlüklü bir ekrana sahibim.Bunu ikinci ekranım olarak kullansam gözle görülür bir fps kaybı yaratır mı ?
Hocam oyunlarda tek monitör kullanmaya devam ettiğiniz sürece hiç bir etkisi yok bende çift monitör kullandım önemli olan oyunları tek monitörde oynamak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı