K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.220 8 Temmuz 2024 #11 LuisB4y dedi: Dik bir şekilde sağa koy. Genişletmek için tıkla... Dikey ekranda yayın video falan izlenir mi?
LuisB4y dedi: Dik bir şekilde sağa koy. Genişletmek için tıkla... Dikey ekranda yayın video falan izlenir mi?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.695 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2024 #12 Kiss0fdeath dedi: Dikey ekranda yayın video falan izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Discorda bakmak falan daha iyi olur ayrıca izlenir. Kiss0fdeath dedi: Dikey ekranda yayın video falan izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Sizin için 24 inçlik monitörümü dikey pozisyona getirip denedim on numara oldu.
Kiss0fdeath dedi: Dikey ekranda yayın video falan izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Discorda bakmak falan daha iyi olur ayrıca izlenir. Kiss0fdeath dedi: Dikey ekranda yayın video falan izlenir mi? Genişletmek için tıkla... Sizin için 24 inçlik monitörümü dikey pozisyona getirip denedim on numara oldu.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.220 8 Temmuz 2024 #13 LuisB4y dedi: Discorda bakmak falan daha iyi olur ayrıca izlenir. Sizin için 24 inçlik monitörümü dikey pozisyona getirip denedim on numara oldu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum hocam. Dikey olarak kullanayım ozaman.
LuisB4y dedi: Discorda bakmak falan daha iyi olur ayrıca izlenir. Sizin için 24 inçlik monitörümü dikey pozisyona getirip denedim on numara oldu. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum hocam. Dikey olarak kullanayım ozaman.