Lucodivio Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 11 3 Aralık 2020 #1 Çfit monitör için ikinci monitürümü bağladığım zaman ya iki monitör de gidiyor ya da algılamıyor. Bunu için ne yapabilirim? Monitör gidiyordan kastım iki monitörde de 'no signal' hatasını alıyorum.
Çfit monitör için ikinci monitürümü bağladığım zaman ya iki monitör de gidiyor ya da algılamıyor. Bunu için ne yapabilirim? Monitör gidiyordan kastım iki monitörde de 'no signal' hatasını alıyorum.
F Fatal11Prime Picopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 121 3 Aralık 2020 #2 Windows + p tuşundan monitör ayarları var oradan yaptın mı ayarlamalarını genişlet falan diye.
Lucodivio Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 11 3 Aralık 2020 #3 Fatal11Prime dedi: Windows + p tuşundan monitör ayarları var oradan yaptın mı ayarlamalarını genişlet falan diye. Genişletmek için tıkla... Monitörü algılamıyor yani monitörü açamıyorum ki Win+p deneyeyim. Ayrıca sağ ol ama denedim.
Fatal11Prime dedi: Windows + p tuşundan monitör ayarları var oradan yaptın mı ayarlamalarını genişlet falan diye. Genişletmek için tıkla... Monitörü algılamıyor yani monitörü açamıyorum ki Win+p deneyeyim. Ayrıca sağ ol ama denedim.