Çift monitör olunca sistem kasıyor

Riddikuluss01

Megapat
Yer
Seyhan
Daha fazla  
1. monitör Dell G2724D 165 Hz. 2. monitör Samsung G5 Odyssey 144 Hz. Her ikisi de 2K çözünürlükte.
Oyun oynarken 2. ekranda YouTube'dan video açtığımda kasıyor bildiğiniz. Mouse ile 2. ekrana geçip tıkladığımda kasma sorunu gidiyor ama bu sefer de oyunu başlatamıyorum. Bu kasma sorununu nasıl düzeltebilirim?

NVIDIA Denetim Masası'ndan tek ekran performans modunu çok ekran performans moduna ayarlayın.

NVIDIA Denetim Masası'ndan tek ekran performans modunu çok ekran performans moduna ayarlayın.
bu ayar bende gözükmüyor maalesef.

Çözümü hala bulamadım. Yan ekranda Prime Video'dan film izlerken oyuna girdiğim an film kasıyor. Bir türlü çözümünü bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-26 215055.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 47
Bu ayar bende gözükmüyor maalesef.

Çözümü hala bulamadım. Yan ekranda Prime Video'dan film izlerken oyuna girdiğim an film kasıyor. Bir türlü çözümünü bulamadım.

HDMI'ya da DisplayPort yuvalarını değiştirmeyi deneyin. Belki yuva girişlerinde sıkıntı olabilir.

Düşük bir ihtimal ama farklı marka olması sorun yaratıyor olabilir mi?

G-Sync kapattım çünkü diğer monitörde o özellik yok, YouTube'dan filan video izleyebiliyorum artık. Şimdi indirdiğim bir film açınca ne olacak diye test ettim. Hem oyunun FPS'i acayip derecede düşüyor hem film izlenmeyecek derecede donuyor. Çift monitör için bir ayar yapılması mı gerekiyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…