2K gaming monitör önerisi

Bütçe
15.000

MertO0

Picopat
Daha fazla  
Rekabetçi oyun çok fazla oynamıyorum. Şu anda kullandığım monitör AOC C24G1 model ve memnunum. Başka bir bilgisayara çift monitör setup yapmak istiyorum. O bilgisayarda genel olarak yazılım ile uğraşacağım. Arada bir de FPS ve RPG tarzı oyunlar oynarım. Oyun geliştirmeyle de ilgilendiğim için görüntü önemli. Bütçem çok fazla değil. Şimdilik bir monitör alıp ikinciyi sonra alacağım. Şu anda bütçem yaklaşık 11k. Monitörden çok anlamam o yüzden önerinizi istiyorum. Çok büyük bir monitör istemediğim için 27 inç modellere baktım. Siz de 30 inç üzerinde önermeyin.

Biraz araştırma yaptım. AOC Q27G4XF modelini buldum. Fiyat olarak ve özellik olarak iyi gibi. AOC Q27G4XF - Itopya

İkinci olarak da genelde Dell G2724D modelinin önerildiğini gördüm. Dell G2724D - Vatan

Ben şu anda da AOC marka kullandığım için Q27g4XF monitörünü almayı düşünüyorum. Online almak istemiyorum. daha önce Online aldım sorunlarla karşılaştım. O yüzden İtopya veya vatan gibi fiziksel olarak bakabileceğim yerlerden tavsiye edebilirseniz daha iyi olur.

Bahsettiklerim dışında kullandığınız memnun olduğunuz önerebileceğiniz marka model varsa yazarsanız memnun olurum.

Öneriniz için teşekkür ederim. Fiyatı bütçemin üzerinde kalıyor. Biraz daha beklesem belki alabilirim. Gigabyte monitör iyi midir? Başka önerebileceğiniz modeller var mıdır?

İtopya'nın sitesinde araştırdım biraz. Aşağıdaki seçenekler güzel gibi gözüktü. IPS veya VA hangisi daha iyi olur?

IPS modelleri tercih sırama göre yazdım. Bana göre AOC marka ilk iki model fiyatına göre iyi özelliklere sahip gibi. Hangisi daha iyi bilemiyorum. Birinde HDR400 var yazıyor ama diğeri 0.5ms, kafam çok karışık. Bilgisi olup da beni aydınlatabilecek var mıdır?

IPS Modeller

VA Modeller

Öneriniz için teşekkür ederim. Fiyatı bütçemin üzerinde kalıyor. Biraz daha beklesem belki alabilirim. Gigabyte monitör iyi midir? Başka önerebileceğiniz modeller var mıdır?

İtopya'nın sitesinde araştırdım biraz. Aşağıdaki seçenekler güzel gibi gözüktü. IPS veya VA hangisi daha iyi olur?

IPS modelleri tercih sırama göre yazdım. Bana göre AOC marka ilk iki model fiyatına göre iyi özelliklere sahip gibi. Hangisi daha iyi bilemiyorum. Birinde HDR400 var yazıyor ama diğeri 0.5ms, kafam çok karışık. Bilgisi olup da beni aydınlatabilecek var mıdır?

IPS Modeller

VA Modeller

Bugün biraz daha araştırdım. Burada paylaşılmış olan önceki konulara baktım.

AOC Q27G4X ile Philips Evnia 27M2N5500 aynı panele sahip diye yazmıştı birisi. AOC Q27G4X İtopya'da stokta yok. O yüzden şimdi Evnia olan modeli almayı düşünüyorum. Bilgisi olan, monitörü kullanmakta olan varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok iyi olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı