S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 15 Ağustos 2019 #1 Selamlar, çift mönitörüm var. Varsayılan 60 Hz ikincisi ise 144 Hz, ben 144 Hz'de oynamak istiyorum fakat oyunun ayarlarında diğer ekranda oynamak için ayar bulamadım. Oyunu nasıl diğer ekrana çekebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2019
Selamlar, çift mönitörüm var. Varsayılan 60 Hz ikincisi ise 144 Hz, ben 144 Hz'de oynamak istiyorum fakat oyunun ayarlarında diğer ekranda oynamak için ayar bulamadım. Oyunu nasıl diğer ekrana çekebilirim?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 15 Ağustos 2019 #2 Windows ayarları üzerinden yapmalısınız; Öncelikle Windows ayarlarına girin. Oradan sistem bölümüne girin. Ardından sol taraftan ekran seçeneğine tıklayın. Birden çok ekran kısmında ana monitörün hangisi olacağını seçebilmeniz gerek.
Windows ayarları üzerinden yapmalısınız; Öncelikle Windows ayarlarına girin. Oradan sistem bölümüne girin. Ardından sol taraftan ekran seçeneğine tıklayın. Birden çok ekran kısmında ana monitörün hangisi olacağını seçebilmeniz gerek.