Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 9 Kasım 2022 #11 Xoenna dedi: Daha ince olur çerçeveler, daha hoş durabilir. Sizin seyir zevkinize bağlı bu durum, ben yan yana kullanmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef odam küçük ben yanına koyamadım dolap kapağı açılmıyor yana koysaydım mecbur üste koymak zorunda kaldım.
Xoenna dedi: Daha ince olur çerçeveler, daha hoş durabilir. Sizin seyir zevkinize bağlı bu durum, ben yan yana kullanmayı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef odam küçük ben yanına koyamadım dolap kapağı açılmıyor yana koysaydım mecbur üste koymak zorunda kaldım.
Xoenna Megapat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 616 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BT Takım Lideri - Gömülü Sistem Mühendisi - Yazılım Mühendisi 9 Kasım 2022 #12 Attacksaw dedi: Maalesef odam küçük ben yanına koyamadım dolap kapağı açılmıyor yana koysaydım mecbur üste koymak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Ters çevirip deneyin hocam o zaman
Attacksaw dedi: Maalesef odam küçük ben yanına koyamadım dolap kapağı açılmıyor yana koysaydım mecbur üste koymak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Ters çevirip deneyin hocam o zaman
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 9 Kasım 2022 #13 Xoenna dedi: Ters çevirip deneyin hocam o zaman Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştıracak ama denerim.
Xoenna dedi: Ters çevirip deneyin hocam o zaman Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştıracak ama denerim.
Xoenna Megapat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 616 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BT Takım Lideri - Gömülü Sistem Mühendisi - Yazılım Mühendisi 9 Kasım 2022 #14 Attacksaw dedi: Biraz uğraştıracak ama denerim. Genişletmek için tıkla... Eğer bütçeniz var ise bunu önerebilirim Küçük odalar ve küçük masalar için hayat kurtarıcı: https://www.northbayouturkiye.com/urun/f160
Attacksaw dedi: Biraz uğraştıracak ama denerim. Genişletmek için tıkla... Eğer bütçeniz var ise bunu önerebilirim Küçük odalar ve küçük masalar için hayat kurtarıcı: https://www.northbayouturkiye.com/urun/f160
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 9 Kasım 2022 #15 Xoenna dedi: Eğer bütçeniz var ise bunu önerebilirim Küçük odalar ve küçük masalar için hayat kurtarıcı: https://www.northbayouturkiye.com/urun/f160 Genişletmek için tıkla... Duvar asma aparatı aldım hocam 130 TL ye bunlara baktımda fiyatında dolayı yanaşmadım.
Xoenna dedi: Eğer bütçeniz var ise bunu önerebilirim Küçük odalar ve küçük masalar için hayat kurtarıcı: https://www.northbayouturkiye.com/urun/f160 Genişletmek için tıkla... Duvar asma aparatı aldım hocam 130 TL ye bunlara baktımda fiyatında dolayı yanaşmadım.
Xoenna Megapat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 616 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BT Takım Lideri - Gömülü Sistem Mühendisi - Yazılım Mühendisi 9 Kasım 2022 #16 Attacksaw dedi: Duvar asma aparatı aldım hocam 130 TL ye bunlara baktımda fiyatında dolayı yanaşmadım. Genişletmek için tıkla... O da olur hocam, yön değiştirme zor olmasa gerek ama vidalara dikkat edin takarken, kaş yapayım derken göz çıkarmayın, monitörden de olmayın
Attacksaw dedi: Duvar asma aparatı aldım hocam 130 TL ye bunlara baktımda fiyatında dolayı yanaşmadım. Genişletmek için tıkla... O da olur hocam, yön değiştirme zor olmasa gerek ama vidalara dikkat edin takarken, kaş yapayım derken göz çıkarmayın, monitörden de olmayın
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.692 Makaleler 12 Çözümler 16 9 Kasım 2022 #17 Xoenna dedi: O da olur hocam, yön değiştirme zor olmasa gerek ama vidalara dikkat edin takarken, kaş yapayım derken göz çıkarmayın, monitörden de olmayın Genişletmek için tıkla... Evet 2 kişi lazım monitör baba gibi ağır valla.
Xoenna dedi: O da olur hocam, yön değiştirme zor olmasa gerek ama vidalara dikkat edin takarken, kaş yapayım derken göz çıkarmayın, monitörden de olmayın Genişletmek için tıkla... Evet 2 kişi lazım monitör baba gibi ağır valla.