Çift monitör tek ekran kartı kullanımı

angelwick

Decapat
Merhabalar benim sistemim:
Ryzen 5 2600 X
RTX 2060 bir sistemim var çift monitör kullanmak istiyorum sistemimi bu yüzden ekran kartının diğer girişlerine bir monitör bağlarsam oyunlardaki FPS'imi düşürür mü?
Eğer düşürürse kullanmadığım bir ekran kartı var R7 265 Dual X AMD'nin ekran kartı, bunu anakart a takıp diğer monitörü kullanabilir miyim?
Teşekkürler, iyi forumlar.

Merhabalar benim sistemim:
Ryzen 5 2600 X
RTX 2060 bir sistemim var çift monitör kullanmak istiyorum sistemimi bu yüzden ekran kartının diğer girişlerine bir monitör bağlarsam oyunlardaki FPS'imi düşürür mü?
Eğer düşürürse kullanmadığım bir ekran kartı var R7 265 Dual X AMD'nin ekran kartı, bunu anakart a takıp diğer monitörü kullanabilir miyim?
Teşekkürler, iyi forumlar.
FPS düşüşü olur. Olmamasını isterseniz oyuna girerken (Win + P) tuşlarına basarak açılan menüden tek ana monitörü seçip giriş yapabilirsiniz. Harici ekran kartına gerek yok.

Siz kullanıyor musuınuz hocam
Evet, hatta 2009'dan kalma ekran kartimla kullaniyordum. CS:GO oynarken tek monitorlu 140FPS, cift monitorlu 130FPS~ ve 97 derece oynuyordum. Sizin ekran kartiniz daha modern ve guclu olacagi icin boyle sorunlarla karsilasmayacaginiz ongorulebilir bir olay.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı