Schokofaoz Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 Çift monitorlü bir bilgisayayar aldım işletme için ön tarafı bana öbür ekran da müşteri bilgi paneli için kullanacağım. Müşteriye bakan kısım ile bana bakan sekme aynı olması lazım yani 1. ekranda ne yaptığımı müşteri de görmesi lazım. Bunu nasıl yapabilirim?
Çift monitorlü bir bilgisayayar aldım işletme için ön tarafı bana öbür ekran da müşteri bilgi paneli için kullanacağım. Müşteriye bakan kısım ile bana bakan sekme aynı olması lazım yani 1. ekranda ne yaptığımı müşteri de görmesi lazım. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm CasH20 9 Kasım 2022 Windows + P tuş kombinasyonu ya da görüntü ayarlarından 2. monitörü seçip 'duplicate/çoğalt' seçeneğini seçin.
Windows + P tuş kombinasyonu ya da görüntü ayarlarından 2. monitörü seçip 'duplicate/çoğalt' seçeneğini seçin.
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 6 9 Kasım 2022 #2 Windows + P tuş kombinasyonu ya da görüntü ayarlarından 2. monitörü seçip 'duplicate/çoğalt' seçeneğini seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows + P tuş kombinasyonu ya da görüntü ayarlarından 2. monitörü seçip 'duplicate/çoğalt' seçeneğini seçin.