Çözüme ulaştım:
Universal Split Screen uygulamasını
bu linkten yükledim ve .EXE'yi açtım. Options sekmesine gelip bu ayarları yaptım.
Sonra da oynanacak oyunu açıp Universal Split Screen'de windows title kısmının oynanacak oyunun isminin yazdığına dikkat ederek(benim ki Roblox) sadece controller index bölümünden 1 seçeneğini işaretledim:
Burda da Universal Split Screen'de kendimin kullanacağı pencereyi seçip sırasıyla set mouse butonuna bastım ve yanındaki set keyboard butonunda bir harfe bastım.
son olarak oyunumu ikinci monitöre sürükledim ve pencereli tam ekran modunda bıraktım. Bundan sonra sadece start split screen tuşuna basmanız yeterli. Klavyedeki END tuşu ile uygulamayı durdurabilirsiniz.
Çözemediğim bazı sorunlar var. Mesela;
1. İki tane mouse geliyor biri sol üstte donmuş bir şekilde kalıyor. Öbür mouse ikonunu siz kontrol edebiliyorsunuz,
2. Sadece bir pencerede mouse ve klavyenizi kullanabiliyorsunuz(Ben Microsoft Edge ayarladım),
3. Mouse kullandığınız penceredeki FPS'e kitleniyor(165 Hz ekranım var fakat 60 Hz hissettiriyor),
Düzenleme: aynı ayarlar yapılı bir şekilde sadece start split screen tuşuna bir kere basıp sonra END tuşuna basıp durdurursam bilgisayarımda ben her işimi halledebilirken (tek pencereye bağlı kalmadan) kardeşimde oyununu rahatça oynayabiliyor. Bütün sorunlarımı böylece çözmüş bulunmaktayım.
Son düzenleme: Hiçbir yere set mouse veya set klavye yapmadan sadece oynanacak oyuna Controller index 1'deyken start split screen deyip klavyedeki END tuşuna basıp durdurunca hem ben sorunsuz bir şekilde bilgisayarı kullanabiliyorum hem de kardeşim oyununu sorunsuz oynayabiliyor(uygulamayı kapatmamanız lazım, simge durumuna küçültebilirsiniz).