Çift monitörde ekran gidip geliyor

• Konuyu başlatan gzaze
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 8.223

gzaze

Hectopat
Herkese iyi geceler diyorum 2.ekranım hakkında ufak bir sorunum var çözebilirseniz çok teşekkür ederim.
Bilgisayarım ASUS X550VX ve VGA kablosu ile Samsung SyncMaster 732nw ekrana bağlı çift ekran kullanıyorum önceden bir sorunum yoktu fakat son günlerde çoğalmaya başladı. Bilgisayarımı açtığımda laptop ekranım uzatmalı ekran olarak kullanıyorum. Samsung ekranım 5 saniye siyah oluyor sonra 1 saniye ekran görünüyor sonra tekrar siyah oluyor sonra tekrar 1 saniye ekran gözüküyor ve bu hep böyle devam ediyor. Bazen 12 saat sonra falan monitör kendine gelmiyor bazen hiç gelmiyor. 5 6 saat geçtikten sonra monitör eski haline geldiği de oluyor. VGA kablomda bir sıkıntı yok bilgisayar açıldığında dediğim problem olursa menü tuşuna falan basarsam bile hiçbir şey gelmiyor fakat uygulamalar onda açılabiliyor veya faremi oraya götürebiliyorum. Sadece ekran 5 saniye siyah oluyor sonra 1 saniye görüntü geliyor normal laptop ekranım da bir problem yok Samsung monitörde kapatma tuşuna basınca da kapanmıyor, 2 3 kere tıklamam gerekiyor. Ekran fotosu çektiğimde normal masaüstüm gözüküyor eğer sorunumu bulabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ya monitörde ya da kablodadır. İkisini de ayrı ayrı test etmek lazım. Monitör menüsünü vs sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Ekran gidip geldiğinde ekranda cızırtı oluyor mu?

Sorun ya monitörde ya da kablodadır. İkisini de ayrı ayrı test etmek lazım. Monitör menüsünü vs sorunsuz kullanabiliyor musunuz? Ekran gidip geldiğinde ekranda cızırtı oluyor mu?
kabloyu denedim ve çalışıyor yeni yani monitör menüsünü sadece monitör kendine geldiğinde kullanabiliyorum mesela şuanda gidip geliyor ve kullanamıyorum ve cızırtı yok sadece 5 saniye siyah 1 saniye normal hep böyle tuhaf bir döngüde

kabloyu denedim ve çalışıyor yeni yani monitör menüsünü sadece monitör kendine geldiğinde kullanabiliyorum mesela şuanda gidip geliyor ve kullanamıyorum ve cızırtı yok sadece 5 saniye siyah 1 saniye normal hep böyle tuhaf bir döngüde
Sorun kabloda değilde giriş çıkış portlarında olabilir o zaman. Tozlanmış veya bozulmuş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı