Çift monitörde ekran kartı ısınma sorunu

Sıcaklıklar bence gayet normal. RX kart ne kadar zorlanırsa, o kadar enerji çeker; yani değil mi? Enerji de ısıya dönüşür.

Hocam tam da buna yazıyordum, tam altına denk geldi. Sorunum sıcaklığın normal veya anormal olması değil zaten. Çift monitörde 12 derece sıcaklık oynaması, normalde 1-2 derece oynaması gerekiyor.
Arkadaşlar, değerlerin iyi diyecekseniz hiç yazmayın daha iyi. Ben de biliyorum zaten normal sıcaklıklar olduğunu. Sorunu anlamamışsınız siz, eskiden farklı ekran kartı ile kullandığımda Max 2 derece oynuyordu, şu anda 12 derece oynuyor.

@Yunusemre0101
MSI Afterburner indirip bilgisayar boştayken değerleri atabilir misiniz? Büyük ihtimalle kartınız boşta değil. Ben çift monitör kullandığım zaman boşta VRAM son hızda çalışıyordu ve sıcaklık artmıştı. Çözüm olarak kablo değiştirmiştim.

Yanlış bilgi
Arkadaşım amma abarttınız ama ya bakın ben diyorum 80 derece gördüm siz diyorsunuz 74 derece bakın ekran kartınız isterseniz 16GB olsun isterseniz 3 fanlı olsun fark etmez bu havalarda yetersiz soğutmayla fazlasıyla normal.

Şu anda denemem mümkün değil fakat yarın sabah ilk fırsatta deneyip yazacağım, kablodan sonra sorununuz çözûldü değil mi?

Seninle uğraşamayacağım. Konuyu kirletmezsen sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda denemem mümkün değil fakat yarın sabah ilk fırsatta deneyip yazacağım, kablodan sonra sorununuz çözûldü değil mi?

Seninle uğraşamayacağım. Konuyu kirletmezsen sevinirim.

Burada ben çıldırdım arkadaşım burada bilgiden daha çok deneyimle konuşuyorum ve burası açık bir platform daha çok kanser bulursunuz böyle devam ederseniz. Tek istediğim kendi deneyimlerimi paylaşıp bir nebze olsun yardımcı olmaktı fakat sen cevap yazmaya bile tenezzül etmedin çok teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un otomatik driver güncelleme ayarını kapat ve en son stabil olan/senin bir önceki kullandığın driver'a geri dön.

Hocam değerli bilgin için çok teşekkür ederim fakat, zaten bilgisayarı en ufak ayrıntısına kadar biliyorum. 70 derecenin normal olduğunu biliyorum diye yazdım zaten oraya fakat benim sorunum çift monitörde bu kadar fazla sıcaklık artışı, sana bir kere daha belirtmeme rağmen hâla 70 derece iyi, yok ben 80'leri görüyorum diyorsun. Neden durduk yere ekran kartım 12 derece fazladan çalışsın ki? Ben bunu merak ettiğim için konuyu açtım.
Windows'un otomatik driver güncelleme ayarını kapat ve en son stabil olan/senin bir önceki kullandığın driver'a geri dön.
Hocam en son AMD güncellemesinden bi önceki sürümü kullanıyorum stabil olduğu için. Sabah hepsini teker teker deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…