Çift monitörde ekran seçimi nasıl yapılır?

shikav2

Centipat
Daha fazla  
27 inç 240Hz Curved bir monitöre sahibim ve yanına bir tane daha monitör almayı düşünüyorum. Alacağım monitör ise 27 inç 165 Hz ve düz ekran yanına da Dual monitör aparatı alacağım. Sizce ana ekran Curved 2. ekran düz olur mu? Kötü bir görüntü çıkar mı ortaya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet kullanılabilir bir durum oluşturacaktır. Sonuçta Curved ana ekran olacağı için odaklanacağın şeyi oraya koyarsın , ikincil ekrana genelde arada sırada bakacağın için de emin ol farkı anlamazsın bile.

Biri curved biri düz ekran olunca dışarıdan masaya bakılınca kötü bir görüntü oluşur diye korkuyorum o konuda bi bilginiz var mı?

Biri curved biri düz ekran olunca dışarıdan masaya bakılınca kötü bir görüntü oluşur diye korkuyorum o konuda bi bilginiz var mı?
Yani o biraz da kişisel bir olgu. Bana kalırsa hiç farketmez mesela ancak size kötü gözükebilir. İnternetten bahsettiğiniz şekilde setupları olan kişilere bakmanızı öneririm. Youtubeda vs o şekilde kullanan kişilere bakabilirsiniz nasıl gözüküyor diye. Örnek bitane buldum googleda :

birisininki de böyleymiş. Bence gayet iyi gözüküyorlar bir sakıncası yok, karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…