Çift monitörde ekranlar kapanıyor

byorhun

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar. Dün kendime bilgisayarcidan 19 inc kare 2. bir monitor aldim. İlk gun sorun olmadi VGA'dan HDMI'a cevirici de aldim onunla kullanıyorum bugün reset atar gibi kapandi ekranlar 6 7 defa. Aşırı isinma yok özellikle takip ettim ve klavye işıkları da sonuyor kasa calisiyor 1 kerede reset atti ekranlar geldi ama bu arada tek ekran test ettim sorun yo. K 2. monitorü de test ettim tek basina onda da sorun olmadi ikisi ayni anda kullaninca sorun oluyor. 20 dk test etmistim tekrar test edeceğim. Tek tek ayni sorunu yasayan olup da cozebilen var mı? Teşekkürler. (2. monitöründe tek başına test ettim 2. defa 40 dakkika oldu bu da tek başına hiçbir sorun çıkarmıyor 1. monitörde 2 defa test edildi oda sorun çıkarmadı monitörleri çiftleyince sorunun çıktığı kesinleşti) çözümleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Açıkçası bu gibi durumlarda ben ilk olarak 3. parti markasız dönüştürücülerden şüphelenirim.

Son aldığınız monitörü tek başına test ederken yine dönüştürücü ile mi test ettiniz?

evet döüştürücü ile test ettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…