W WorteXX Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 47 22 Mayıs 2023 #1 Nasıl ayarlama yapabılırım ekranları duzgun olması ıcın? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2023
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 22 Mayıs 2023 #2 Monitör ayarlarını kurcalaman lazım. Artı 0 Eksi
KS KS W WorteXX Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 47 22 Mayıs 2023 #3 ChaosBey dedi: Monitör ayarlarını kurcalaman lazım. Genişletmek için tıkla... denedımde yapamadım ekranda "Input Not Support" Yazıyor Artı 0 Eksi
ChaosBey dedi: Monitör ayarlarını kurcalaman lazım. Genişletmek için tıkla... denedımde yapamadım ekranda "Input Not Support" Yazıyor
yauxej Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 11 22 Mayıs 2023 #4 Intel kullanıyorsanız intel grafik kontrol merkezine girdiğinizde ekran kısmıda ölçeklendirmeyi özel olarak ayarlayıp düzenleyeblirsiniz. Artı 0 Eksi
Intel kullanıyorsanız intel grafik kontrol merkezine girdiğinizde ekran kısmıda ölçeklendirmeyi özel olarak ayarlayıp düzenleyeblirsiniz.
KS KS W WorteXX Centipat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 47 22 Mayıs 2023 #5 yauxej dedi: Intel kullanıyorsanız intel grafik kontrol merkezine girdiğinizde ekran kısmıda ölçeklendirmeyi özel olarak ayarlayıp düzenleyeblirsiniz. Genişletmek için tıkla... nvidia kullanıyorum Artı 0 Eksi
yauxej dedi: Intel kullanıyorsanız intel grafik kontrol merkezine girdiğinizde ekran kısmıda ölçeklendirmeyi özel olarak ayarlayıp düzenleyeblirsiniz. Genişletmek için tıkla... nvidia kullanıyorum