D dfg Decapat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 İki tane monitörüm var, birini oyun oynarken arkada Spotify vb programları kontrol etmek için kullanmak istiyorum ama tek fare ile zor olacağını düşünüyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023
İki tane monitörüm var, birini oyun oynarken arkada Spotify vb programları kontrol etmek için kullanmak istiyorum ama tek fare ile zor olacağını düşünüyorum. Nasıl yapabilirim?
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 14 Nisan 2023 #2 Oyun destekliyor ise pencere moduna alabilirsin, oyunu durdurursan da fare yan ekrana geçecektir. Yoksa iki tane imleç olmaz. Son düzenleme: 14 Nisan 2023
Oyun destekliyor ise pencere moduna alabilirsin, oyunu durdurursan da fare yan ekrana geçecektir. Yoksa iki tane imleç olmaz.
Muratalica Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 Yanii USB girişi olduktan sonra iki mouse'u da algılar bence. Tabi ekran paylaşımı yapıp 2 ye bölmüş oluyorsun. Bu şekilde olur diye düşünüyorum
Yanii USB girişi olduktan sonra iki mouse'u da algılar bence. Tabi ekran paylaşımı yapıp 2 ye bölmüş oluyorsun. Bu şekilde olur diye düşünüyorum
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 14 Nisan 2023 #4 2 fare takabilirsiniz. Ama tek imleç olur. Hangi fareyi hareket ettirirseniz ona göre imleç tepki verir. Yani çift imleç beklemeyin Oyunu pencereli mod yapıp ekranlar arası hızlıca geçebilirsiniz.
2 fare takabilirsiniz. Ama tek imleç olur. Hangi fareyi hareket ettirirseniz ona göre imleç tepki verir. Yani çift imleç beklemeyin Oyunu pencereli mod yapıp ekranlar arası hızlıca geçebilirsiniz.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.789 Çözümler 26 Yer Muğla 14 Nisan 2023 #5 Bende böyle bir şey istiyordum tek çözümü sanal makine ile hallettim.