Çift monitörde ikinci ekran gelmiyor

Alper altuntaş

Hectopat
Daha fazla  
Selam forumdaşlar Samsung'un VGA girişli bir monitörüm var ve yan ekran kullanmak istiyorum fakat ne yaptıysam görüntü alamadım.
Monitörün Auto tuşuna basıyorum fayda yok.
Ekran kartı driver baştan kurdum (sıfırdan silip)
AMD Radeon'dan çözününürlük ayarlıyorum CVT dmt vs...vs. (monitörün ayarlarına göre ayarlayarak)
Hepsini denedim fakat ekranda sadece tavsiye edilen mod 1440x900 60 Hz diyor. Onu da yapıyorum olmuyor.
Eskiden 3 ekran vardı. Bu ekranı da kullanıyordum Radeon'dan özel çözününürlük ile ekran gelmişti ama o zaman çeviricim HDMI to VGA idi.
Şu anki DP to VGA o yüzden olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam forumdaşlar Samsung'un VGA girişli bir monitörüm var ve yan ekran kullanmak istiyorum fakat ne yaptıysam görüntü alamadım.
Monitörün Auto tuşuna basıyorum fayda yok.
Ekran kartı driver baştan kurdum (sıfırdan silip)
AMD Radeon'dan çözününürlük ayarlıyorum CVT dmt vs...vs. (monitörün ayarlarına göre ayarlayarak)
Hepsini denedim fakat ekranda sadece tavsiye edilen mod 1440x900 60 Hz diyor. Onu da yapıyorum olmuyor.
Eskiden 3 ekran vardı. Bu ekranı da kullanıyordum Radeon'dan özel çözününürlük ile ekran gelmişti ama o zaman çeviricim HDMI to VGA idi.
Şu anki DP to VGA o yüzden olabilir mi?
Geçen senede bir başkasının başına gelmiş dönüştürücülerin kalitesiz olma ihtimali üzerinde durulmuş, başka bir yerde dönüştürünü denemeye bak, olmadı mahalle bilgisayarcısına götür. Çalışıyorsa kablo kontrole gelir sıra.

Geçen senede bir başkasının başına gelmiş dönüştürücülerin kalitesiz olma ihtimali üzerinde durulmuş, başka bir yerde dönüştürünü denemeye bak, olmadı mahalle bilgisayarcısına götür. Çalışıyorsa kablo kontrole gelir sıra.
farkı markalarda dönüştürücü aldım fakat işe yaramadı. ama ben sadece dpp to vga zerinden almaya calısıyorum bundan kaynaklı olabilir mi diye yarın hdmı to vga alacağım eğer bu yüzden kaynaklı ise bildireceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı