Çift Monitörde Oyun İki Monitörde de Çıkar mı?

slymnefee17

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben çift monitör kullanmak istiyorum fakat birkaç tane cevabını bulamadığım sorum var:
İki monitörde açıkken oyun oynarsam oyun iki ekranda da çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu ayarlardan tercihinize göre ayarlayabilirsiniz isterseniz iki ekrandada çıkar isternesiniz bir tanesinde.

Arkadaşlar ben çift monitör kullanmak istiyorum fakat birkaç tane cevabını bulamadığım sorum var:
İki monitörde açıkken oyun oynarsam oyun iki ekranda da çıkar mı?

Oyunu tek ekran üzerinde oynayabilir veya sürücünüz destekliyor ise iki ekrana yayılım yaparak kullanabilirsiniz... Oyun esnasında iki ekranın açık olması sorun oluşturmaz.

Bunu ayarlardan tercihinize göre ayarlayabilirsiniz isterseniz iki ekrandada çıkar isternesiniz bir tanesinde.
peki 1. monitörün belli bir alanını 2. monitörde göstermek mümkün mü? Mesela 1. monitörde masaüstümün açık olduğunu varsayalım 2. monitörde ise bu masaüstünün belli bir alanını, yarısını ya da bellirli bir çerçevesini görüntü olarak almak istiyorum böyle bir ayar mümkün mü?

2 ekranı tek ekran gibi kullanabileceğiniz için bu da mümkün oluyor yani siz 1. ekrandan bir pencereyi sürüklediğinizde, genişlettiğinizde 2. ekrandada görünecektir.

2 ekranı tek ekran gibi kullanabileceğiniz için bu da mümkün oluyor yani siz 1. ekrandan bir pencereyi sürüklediğinizde, genişlettiğinizde 2. ekrandada görünecektir.

Bu fotoğraftaki gibi bir şey yapmam mümkün mü? COD oynarken radarı aynı şekilde kullanmam mümkün müdür?

Eki Görüntüle 890000

Bu fotoğraftaki gibi bir şey yapmam mümkün mü? CoD oynarken radarı aynı şekilde kullanmam mümkün müdür?

Bunu OBS ile yapabilirsiniz diyelimki 1. ekrandan oyunu oynuyorsunuz 2. ekranda ise map istiyorsunuz OBS'den 2. ekran için bir başlık oluştur ve oynayacağın oyunu seç o oyunda sadece map i kırmızı ile kare içine al ve onayla o sürekli açık kalsın 2. ekranında 1. ekranında ise oyunu oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…