Çift monitörde performans düşer mi?

enesaak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler elimde bir laptop ve monitör var monitör sanırım 70 Hz. Ben bilgisayarımıda o monitöre bağlayıp çift monitör yaparsam oyunlardaki performansım düşer mi o monitörde oynamak bana daha akıcı geliyor. Kısaca çift monitör performans düşürür mü?

Sistemim.

i5 - 7200u.
8 GB RAM.
Intel HD grapihcs 620 (masaüstündeyken vs kullanılıyor)
NVIDIA GeForce 940MX (oyunlarda kullanılıyor)

Hocam sistemden sisteme değişir.

Arkadaşım 2 hafta önce 2. monitörünü aldı hiçbir FPS düşüklüğü olduğunu söylemedi performans düşüklüğü olmaz merak etmeyin.
1 kere bağladım normal google falan masaüstünde takıldım bir sorun oluşmadı ama daha oyunlarda denemedim

Arkadaş sistemini belirtmiş. Biz burada bu sisteme göre konuşuyoruz. Siz bu konuda en yüksek sisteme göre konuşuyorsanız siz haklısınız. Ben burada konu sahibinin belirttiği sisteme göre konuşuyorum.
Apu sistem kullanıyorum o kadar yüksek bir sistemim yok.
Performans düşmez düşse bile çok olmaz fark etmezsin.

Apu sistem kullanıyorum o kadar yüksek bir sistemim yok.
Performans düşmez düşse bile çok olmaz fark etmezsin.
Arkadaş sistemini belirtmiş. Biz burada bu sisteme göre konuşuyoruz. Siz bu konuda en yüksek sisteme göre konuşuyorsanız siz haklısınız. Ben burada konu sahibinin belirttiği sisteme göre konuşuyorum.
2 Monitör kullanıyorum. FPS Farkı hiç olmadı bende.
Hocam sistemden sisteme değişir.

Evet. Ekran kartı 2 ayrı monitöre (farklı veya aynı) çözünürlükleri vermek zorunda kalıyor. Oyuna girerken diğer monitörün bağlantısını keserseniz düşüş olmaz.

Hayır düşürmez. Belli başlı kanserlikleri var ama oyunda performans kaybı yaşatmaz.

Sistemden kaynaklı sorunlar oluşabilir, denemekte fayda var ama.

Arkadaşım 2 hafta önce 2. monitörünü aldı hiçbir FPS düşüklüğü olduğunu söylemedi performans düşüklüğü olmaz merak etmeyin.
cevaplar için herkese teşekkürler bugün bağlayıp deniycem bakalım performans nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…