Çift monitörde tek görüntü almak

Blyatman

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar soldaki monitörüm ile sağdaki monitörüm tek bir bilgisayara bağlı.
Ben soldaki monitörün görüntüsünü genişletip sağdaki monitöre de veriyorum ama öyle bir seçenek bulamadım.
Ya ikisi ayrı görüntü veriyor. Ya ikisi de aynı görüntüyü veriyor.
Sağdaki ekranı genişletip soldaki ekrana yaymayı bir türlü ayarlardan beceremedim var mı bilgisi olan?
Yani iki monitörü yan yana koyup büyük bir tek bir görüntü elde etmek istiyorum.

Dosya Ekleri

• AP1GczMqOSLcmthg4A8u4OCxJF1ml_H_2yKSKhCDf5hDTmkP2UM3qv3NG7uFOA=s0.jpg
    212,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 için: Görüntü ayarları > birden çok ekran > diğer ekranı algıla yaparak bir deneyin isterseniz bende şu anda monitör bağlı değil ama Windows 10'da da buna benzer bir ayar yaparak genişletmiştim ekranı yana DC ana ekrana oyunu vermiştim eğer bahsettiğiniz şey bu ise.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Masaüstü sol.

Masaüstü sol tık
Görüntü ayarları orada 1 2 diye ekran çıkması lazım
Hangisini istiyorsan ona bas kenarda seçenekte bu ekranları genişlet dersen diğerinin devamı gelir
Bunu ilk yaptığında yine açtığın klasör internet tarayıcı anaekranda çıkar
Sen sürükle 2. ekrana götür sonra öyle kalsın
Sistemi yeniden başlat
Artık hangi klasörleri açtıysan önceden 2. ekranda onlar açılır.

Reis görüntü ayarlarına gir ekranı seç hangisi ana ekran kullanıyorsan sonra bu ekranı genişlet diye seçenek var yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…