SzrrEnes Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 15 Eylül 2022 #1 Çift monitör yapmadan önce bir sıkıntı yoktu ama yaptıktan sonra Valorant oynarken arada bir mouse takılıyor, hareket ettiremiyorum. 2-3 saniye sonra geri geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2022
Çift monitör yapmadan önce bir sıkıntı yoktu ama yaptıktan sonra Valorant oynarken arada bir mouse takılıyor, hareket ettiremiyorum. 2-3 saniye sonra geri geliyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
xkraltryançar Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 133 15 Eylül 2022 #2 Hocam büyük ihtimalle yan ekrana yani 2 monitöre geçiyor fare.
SzrrEnes Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 15 Eylül 2022 #3 xkraltryançar dedi: Hocam büyük ihtimalle yan ekrana yani 2 monitöre geçiyor fare. Genişletmek için tıkla... Sorun ondan değil gibi oyuna girdiğim anda diğer monitöre giremiyorum alta almadıkça.
xkraltryançar dedi: Hocam büyük ihtimalle yan ekrana yani 2 monitöre geçiyor fare. Genişletmek için tıkla... Sorun ondan değil gibi oyuna girdiğim anda diğer monitöre giremiyorum alta almadıkça.