Çift monitördeki görüntü belli bir süre sonra tek monitör oluyor

frkylmz

Hectopat
Monitör
Samsung LS24R350FZRXUF 24 inç 75Hz 5ms IPS Monitör
Öncelikle herkese merhaba,

2-3 gün önce Dell G315 3579 laptopuma format attım. Format atmadan önce laptopu temizledim ve termal macununu yeniledim. 7 yıllık laptop olduğu için batarya biraz şişmişti ve pinlerini çıkardım. Batarya şu an laptop içinde bağlantısız bir şekilde duruyor. Kısacası masaüstü bilgisayar gibi kullanıyorum laptopu. Daha sonra driverları yükledim. Buraya kadarki süreçte hiçbir problem yok.

Laptopu Samsung LS24R350fzrxuf 24 inç 75Hz 5ms IPS monitör ile birlikte kullanıyorum. Çift ekran kullandıktan belli bir süre sonra monitördeki görüntü donuyor ve görüntü hala monitörde kalmaya devam ediyor. Bu sırada laptop ekranında görüntü oluyor ve mouse imleci monitörümün ekranına gelmiyor. Yani monitör çalışıyor ama kullanamıyorum. Monitör belli bir süre çalışıyor sonra görüntü donuyor. Bu süre dün 15 dakikaydı, bugün 2 saat civarıydı. Bilgisayara res attıktan sonra düzeliyor. Sorunum bu. Acaba laptopun bataryasını çıkardığım için oldu? Driverlarda bir sorun mu var? Aygıt Yöneticisi'nden, Dell Support assist ve Intel Driver Support Assistant'tan kontrol ettim bir sorun yok gibi görünüyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Bataryayı tümüyle sök. Kasada pinleri çıkartıp kapattığında çevresinde ısı oluşturan bir etmen veya sağ öndeyse elin ısıtacak, gereksiz risk, ayrıca kapatırken anakartın bir yerlerini eğip büküyor olabilir.

Ondan sonra enerji ayarlarını dengeli veya tam güç olarak kullan, DDU ile ekran kartı sürücülerini sil ve tekrar kur. Bakalım ne fayda sağlayacak, bir de minidump at belki orada bir hata kodu vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…