xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar 2 adet M.24G1 monitörüm var, yan yana kullanıyorum bunlara amblight yapmak istiyorum fakat herhangi bir Arduino bilgim yok, Hazır alabileceğim kitler var mı? 2 tane mi almalıyım bu kitlerden? Bilgisi olan bir aydınlatabilir mi beni acaba?
Arkadaşlar 2 adet M.24G1 monitörüm var, yan yana kullanıyorum bunlara amblight yapmak istiyorum fakat herhangi bir Arduino bilgim yok, Hazır alabileceğim kitler var mı? 2 tane mi almalıyım bu kitlerden? Bilgisi olan bir aydınlatabilir mi beni acaba?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 26 Temmuz 2022 #2 Bionluk gibi sitelerden yaptırabilirsiniz. Ayrı ayrı renklendirmek isterseniz 2 tane almalısınız. Yada güzelce adreslenebilir led falan almak lazım.
Bionluk gibi sitelerden yaptırabilirsiniz. Ayrı ayrı renklendirmek isterseniz 2 tane almalısınız. Yada güzelce adreslenebilir led falan almak lazım.
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #3 Teccno dedi: Bionluk gibi sitelerden yaptırabilirsiniz. Ayrı ayrı renklendirmek isterseniz 2 tane almalısınız. Yada güzelce adreslenebilir led falan almak lazım. Genişletmek için tıkla... İki monitörümün de amblighti olsun istiyorum.
Teccno dedi: Bionluk gibi sitelerden yaptırabilirsiniz. Ayrı ayrı renklendirmek isterseniz 2 tane almalısınız. Yada güzelce adreslenebilir led falan almak lazım. Genişletmek için tıkla... İki monitörümün de amblighti olsun istiyorum.