A AIMFASTER Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Hocam şimdi ben çift monitör kullanıyorum. Sesli bir duvar kâğıdı ekledim ikisinin de sesi kulaklığa gelince aynı müzik tekrarlanıyor. Monitörlerin birinde hoparlör var. O monitor hoparlore diğer monıtor kulaklığa ses verse çok guzel olur.
Hocam şimdi ben çift monitör kullanıyorum. Sesli bir duvar kâğıdı ekledim ikisinin de sesi kulaklığa gelince aynı müzik tekrarlanıyor. Monitörlerin birinde hoparlör var. O monitor hoparlore diğer monıtor kulaklığa ses verse çok guzel olur.
N nauzun Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Şimdi öncelikle sesli duvar kâğıdının sesini komple mi kapatmak istiyorsun yalnızca bir ekran için mi? Bir de program ismi nedir? Bahsettiğiniz özellik Nova deskopta var diye hatırlıyorum sadece
Şimdi öncelikle sesli duvar kâğıdının sesini komple mi kapatmak istiyorsun yalnızca bir ekran için mi? Bir de program ismi nedir? Bahsettiğiniz özellik Nova deskopta var diye hatırlıyorum sadece