Çözüldü Çift monitor nasıl yapacağım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

281746

Hectopat
Arkadaşlar toplama kasam var.

-ASUS GTX 1660 6 GB ekran kartı.
-ASUS B450M-K anakart.
-AMD Ryzen 5 2600 3.9 GHz işlemci.
-16 GB RAM.
-Stok soğutucu vesaire yok.

AOC 22" ekran küçük gelmeye başladı. Daha büyük bir monitör alacağım ama nasıl bağlayacağım ya da ekran kartım uyar mı, bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Amacım bir ekran YouTube ve sosyal ağlarda gezinip internette sörf yapmak, ana ekranda, yani büyük ekranda ise oyun oynamak istiyorum.
Not: Sistemimde uyuşmayan parça var mı ya da ekran kartını kısıtlayacak bir parça onu da belirtirseniz memnun olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartının aynısından bende de var. Çift monitör kullanmanda herhangi bir engel gözükmüyor. Ekran kartında 2 adet HDMI ve 2 adet DP (Display Port) bulunuyor. Bu çıkışlar TI modellerinde var. Alt modellerde sayıları az olabilir. Bir adet HDMI ve bir DP port ile monitörlerine bağlantı kurup çift monitör kullanabilirsin.

Saygılarımla.
Ekran kartının aynısından bende de var. Çift monitör kullanmanda herhangi bir engel gözükmüyor. Ekran kartında 2 adet HDMI ve 2 adet DP (Display Port) bulunuyor. Bu çıkışlar TI modellerinde var. Alt modellerde sayıları az olabilir. Bir adet HDMI ve bir DP port ile monitörlerine bağlantı kurup çift monitör kullanabilirsin.

Saygılarımla.

Çözüm

Saygılarımla.
Cevabın için teşekkürler. Bir de ekran kartın aynısıymış memnun musun peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı