Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.237 Dün 23:20 #11 xoceanx dedi: Tam ekrandayken geçmiyor. Geçmek için alt tab yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok benim acımdan. Sadece spotify falan veririm oraya onuda hallederim.
xoceanx dedi: Tam ekrandayken geçmiyor. Geçmek için alt tab yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok benim acımdan. Sadece spotify falan veririm oraya onuda hallederim.
X xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 475 Dün 23:21 #12 Squu dedi: Sorun yok benim acımdan. Sadece spotify falan veririm oraya onuda hallederim. Genişletmek için tıkla... Ben spotifyı oyundayken klavyeden ayarlıyorum şarkı geçmeyi falan tabi her klavye de yokta.
Squu dedi: Sorun yok benim acımdan. Sadece spotify falan veririm oraya onuda hallederim. Genişletmek için tıkla... Ben spotifyı oyundayken klavyeden ayarlıyorum şarkı geçmeyi falan tabi her klavye de yokta.
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:26 #13 Windows tuşuna basıyorsun sorun çözülüyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:00
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.237 Dün 23:39 #14 xoceanx dedi: Ben Spotify'ı oyundayken klavyeden ayarlıyorum şarkı geçmeyi falan tabii her klavye de yokta. Genişletmek için tıkla... Klavyem mini yine de var ama uygulamaya girip secmek daha rahat benim acımdan. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:01
xoceanx dedi: Ben Spotify'ı oyundayken klavyeden ayarlıyorum şarkı geçmeyi falan tabii her klavye de yokta. Genişletmek için tıkla... Klavyem mini yine de var ama uygulamaya girip secmek daha rahat benim acımdan.