meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #11 Uçakcı dedi: Çift sim herdaim iyidir IMEI çalınsa bile ikinci sime takarsın kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam benim bir yakınıma olmuştu.
Uçakcı dedi: Çift sim herdaim iyidir IMEI çalınsa bile ikinci sime takarsın kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam benim bir yakınıma olmuştu.
G gkdnzzzzz Decapat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 102 27 Temmuz 2020 #12 cengover_ekin dedi: İkinci SIM girişi pasif hale getirilebiliyor, en azından benim telefonda oluyor öyle. Zenfone 2 telefon. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor ki ayarlardan mı
cengover_ekin dedi: İkinci SIM girişi pasif hale getirilebiliyor, en azından benim telefonda oluyor öyle. Zenfone 2 telefon. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor ki ayarlardan mı
meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #13 gkdnzzzzz dedi: Nasıl yapılıyor ki ayarlardan mı? Genişletmek için tıkla... Evet benim tuşluda da var dokunmatiklerdede var. Biraz kurcala bulursun tam yerini hatırlamıyorum.
gkdnzzzzz dedi: Nasıl yapılıyor ki ayarlardan mı? Genişletmek için tıkla... Evet benim tuşluda da var dokunmatiklerdede var. Biraz kurcala bulursun tam yerini hatırlamıyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Temmuz 2020 #14 gkdnzzzzz dedi: Nasıl yapılıyor ki ayarlardan mı Genişletmek için tıkla... Evet, ağ ayarlarından.
G gkdnzzzzz Decapat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 102 27 Temmuz 2020 #15 cengover_ekin dedi: Evet, ağ ayarlarından. Genişletmek için tıkla... gm 9 pro aldım da çift sim alınca performans düşüşü olur mu diye düşündüm onda da vardır inş
cengover_ekin dedi: Evet, ağ ayarlarından. Genişletmek için tıkla... gm 9 pro aldım da çift sim alınca performans düşüşü olur mu diye düşündüm onda da vardır inş
meliksahyildiz654 Decapat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #16 cengover_ekin dedi: Evet, ağ ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Hah dilimin ucundaydı aklıma proxy geldi unuttum .
cengover_ekin dedi: Evet, ağ ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Hah dilimin ucundaydı aklıma proxy geldi unuttum .
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Temmuz 2020 #17 gkdnzzzzz dedi: gm 9 pro aldım da çift sim alınca performans düşüşü olur mu diye düşündüm onda da vardır inş Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla tek sim kullanacaksın o yüzden sorun olucağını zanettniyorum. İkisini birden kullansan bile en fazla şarjın çabuk biter.
gkdnzzzzz dedi: gm 9 pro aldım da çift sim alınca performans düşüşü olur mu diye düşündüm onda da vardır inş Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla tek sim kullanacaksın o yüzden sorun olucağını zanettniyorum. İkisini birden kullansan bile en fazla şarjın çabuk biter.