GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 29 Şubat 2024 #11 Mando9098 dedi: Karlı çıkacağını biliyorum evet. Photoshop kullanıyorum hocam ara sıra. Oyun olarak hikayeli ya da arada arkadaslarla CS veya abidik gugidik oyunlr giriyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman kasma hissi yaşıyorsanız biraz sabredin bence. Dediğiniz gibi yeni anakart alır 4 kanal yaparsınız. 8 GB idare eder zaten.
Mando9098 dedi: Karlı çıkacağını biliyorum evet. Photoshop kullanıyorum hocam ara sıra. Oyun olarak hikayeli ya da arada arkadaslarla CS veya abidik gugidik oyunlr giriyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman kasma hissi yaşıyorsanız biraz sabredin bence. Dediğiniz gibi yeni anakart alır 4 kanal yaparsınız. 8 GB idare eder zaten.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.716 Makaleler 13 Çözümler 46 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 29 Şubat 2024 #12 GerginGörünüşlüAdam dedi: O zaman kasma hissi yaşıyorsanız biraz sabredin bence. Dediğiniz gibi yeni anakart alır 4 kanal yaparsınız. 8 GB idare eder zaten. Genişletmek için tıkla... Peki ikinci el anakart alınır mı? Alınırsa nelere dikkat edilmeli hocam?
GerginGörünüşlüAdam dedi: O zaman kasma hissi yaşıyorsanız biraz sabredin bence. Dediğiniz gibi yeni anakart alır 4 kanal yaparsınız. 8 GB idare eder zaten. Genişletmek için tıkla... Peki ikinci el anakart alınır mı? Alınırsa nelere dikkat edilmeli hocam?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 29 Şubat 2024 #13 Mando9098 dedi: Peki ikinci el anakart alınır mı? Alınırsa nelere dikkat edilmeli hocam? Genişletmek için tıkla... Bence alınır fakat detaylı bilgim yok. Yeni konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur. Konudan bağımsız soru forum kurallarına aykırı.
Mando9098 dedi: Peki ikinci el anakart alınır mı? Alınırsa nelere dikkat edilmeli hocam? Genişletmek için tıkla... Bence alınır fakat detaylı bilgim yok. Yeni konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur. Konudan bağımsız soru forum kurallarına aykırı.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 29 Şubat 2024 #14 Tek 8 GB RAM kullanıyorum. Aynı marka model RAM MHz alsam Dual olur mu? Mando9098 dedi: Peki ikinci el anakart alınır mı? Alınırsa nelere dikkat edilmeli hocam? Genişletmek için tıkla... İkinci el anakartı kesinlikle güvenilir birinden ya da Param Güvende gibi seçeneklerle alın. Biraz fark verirsiniz ama içiniz rahat olur.
Tek 8 GB RAM kullanıyorum. Aynı marka model RAM MHz alsam Dual olur mu? Mando9098 dedi: Peki ikinci el anakart alınır mı? Alınırsa nelere dikkat edilmeli hocam? Genişletmek için tıkla... İkinci el anakartı kesinlikle güvenilir birinden ya da Param Güvende gibi seçeneklerle alın. Biraz fark verirsiniz ama içiniz rahat olur.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.716 Makaleler 13 Çözümler 46 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 29 Şubat 2024 #15 GerginGörünüşlüAdam dedi: Bence alınır fakat detaylı bilgim yok. Yeni konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur. Konudan bağımsız soru forum kurallarına aykırı. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya yazmıştım bunu zaten. buyuksel dedi: Tek 8 GB RAM kullanıyorum. Aynı marka model RAM MHz alsam Dual olur mu? İkinci el anakartı kesinlikle güvenilir birinden ya da Param Güvende gibi seçeneklerle alın. Biraz fark verirsiniz ama içiniz rahat olur. Genişletmek için tıkla... Her şeyimi Param Güvende ile alırım zaten.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Bence alınır fakat detaylı bilgim yok. Yeni konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur. Konudan bağımsız soru forum kurallarına aykırı. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya yazmıştım bunu zaten. buyuksel dedi: Tek 8 GB RAM kullanıyorum. Aynı marka model RAM MHz alsam Dual olur mu? İkinci el anakartı kesinlikle güvenilir birinden ya da Param Güvende gibi seçeneklerle alın. Biraz fark verirsiniz ama içiniz rahat olur. Genişletmek için tıkla... Her şeyimi Param Güvende ile alırım zaten.