sreazon Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Kulaklığım 2 taraflı typc-C şarj kablosuyla şarj olmuyor. Ama tek taraflı typc-C şarj kablosu ile şarj oluyor sıkıntı kabloda değil telefonumu sorunsuz şarj ediyor. (kulaklık modelim torima K98)
Kulaklığım 2 taraflı typc-C şarj kablosuyla şarj olmuyor. Ama tek taraflı typc-C şarj kablosu ile şarj oluyor sıkıntı kabloda değil telefonumu sorunsuz şarj ediyor. (kulaklık modelim torima K98)
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #2 Bende de k55 var. Aynı sıkıntıyı bende fark ettim. Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok.
sreazon Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #3 Yardima Muhtac Biri dedi: Bende de K55 var. Aynı sıkıntıyı bende fark ettim. Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Ya hocam rezil oluyorum yapowerbankim var çift taraflı şarj edemiyorum yani.
Yardima Muhtac Biri dedi: Bende de K55 var. Aynı sıkıntıyı bende fark ettim. Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Ya hocam rezil oluyorum yapowerbankim var çift taraflı şarj edemiyorum yani.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 Bende tıpatıp aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Mecbur usb a kablosu taşımam gerekiyor
sreazon Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #5 Yardima Muhtac Biri dedi: Bende tıpatıp aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Mecbur USB'a kablosu taşımam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Belkide eski bir yazılıma sahip oldugindan falandir hocam bilemiyorum ya.
Yardima Muhtac Biri dedi: Bende tıpatıp aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Mecbur USB'a kablosu taşımam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Belkide eski bir yazılıma sahip oldugindan falandir hocam bilemiyorum ya.