keremcanaktay Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Bunun gibi ama daha uzun olanından bir çift taraflı USB kabloyu nasıl ve nereden satın alabilirim? Dosya Ekleri IMG_20220605_124308.jpg 130,9 KB · Görüntüleme: 60
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 Çift taraflı derken iki uçu da erkek mi olacak yoksa başka bir şey mi tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi. Artı 0 Eksi
Çift taraflı derken iki uçu da erkek mi olacak yoksa başka bir şey mi tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi.
KS KS keremcanaktay Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 ByCrypto dedi: Çift taraflı derken iki uçu da erkek mi olacak yoksa başka bir şey mi tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi. Genişletmek için tıkla... Şarj aletine takılan yani büyük olan tarafı iki yönden de takılacak şekilde görseldeki gibi yani Artı 0 Eksi
ByCrypto dedi: Çift taraflı derken iki uçu da erkek mi olacak yoksa başka bir şey mi tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi. Genişletmek için tıkla... Şarj aletine takılan yani büyük olan tarafı iki yönden de takılacak şekilde görseldeki gibi yani
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 keremcanaktay dedi: Şarj aletine takılan yani büyük olan tarafı iki yönden de takılacak şekilde görseldeki gibi yani. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz kısım erkek uçudur Google'da çift taraflı erkek USB kablo diye aratıp alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
keremcanaktay dedi: Şarj aletine takılan yani büyük olan tarafı iki yönden de takılacak şekilde görseldeki gibi yani. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz kısım erkek uçudur Google'da çift taraflı erkek USB kablo diye aratıp alabilirsiniz.