AydınAga Hectopat Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2016 #1 Mouseun çift tık tuşuna basınca bu siteyi açıyor, iki kere taradım bilgisayarımı hiçbir şey bulamadım. Kullandığım her şey orijinal. Nasıl açıldığına dair bir video da aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2016
Mouseun çift tık tuşuna basınca bu siteyi açıyor, iki kere taradım bilgisayarımı hiçbir şey bulamadım. Kullandığım her şey orijinal. Nasıl açıldığına dair bir video da aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 20 Ağustos 2016 #2 Farkında olmadan Baidu yazılımı veya eklentilerini kurmuş olabilirsiniz. Sırası ile iki adımı uygulayın. AdwCleaner ile Reklam Temizliği Junkware Removal Tool (JRT) - Toolbar Temizliği Devamı halinde Windows Repair (All In One) Windows Repair (All In One) aracını indirin. Using Tweaking.com - Windows Repair by Majorgeeks.com - YouTube burada tanıtımı yapılan, bu küçük ama etkili aracı kullanarak sistem ayarlarını düzeltin. Onarım biraz uzun sürebilir.
Farkında olmadan Baidu yazılımı veya eklentilerini kurmuş olabilirsiniz. Sırası ile iki adımı uygulayın. AdwCleaner ile Reklam Temizliği Junkware Removal Tool (JRT) - Toolbar Temizliği Devamı halinde Windows Repair (All In One) Windows Repair (All In One) aracını indirin. Using Tweaking.com - Windows Repair by Majorgeeks.com - YouTube burada tanıtımı yapılan, bu küçük ama etkili aracı kullanarak sistem ayarlarını düzeltin. Onarım biraz uzun sürebilir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Ağustos 2016 #3 Baidu programlarından birini kurmuşsun büyük ihtimal haberin yok.