serbesyigit13
Decapat
Daha fazla
Merhaba VDSL kullanıyorum ana modem çok uzak olduğu için odam da çekmiyordu. Neyse zamanında da 2 kat aynı interneti kullandığımız için evde 2 tane ADSL modem vardı. Aynı model zaten TP-Link ADSL olanı aldım arka Ethernet girişine ana modemden gelen kabloyu taktım. Diğer Ethernet girişinden de bilgisayara bağladım. Burada herhangi bir problem yok fakat asıl kullanım amacı olan Wi-Fi çok dengesiz. Bağlanınca kesilmiyor, o konuda bir sıkıntı yok fakat Wi-Fi'yi açıp kapatınca sürekli ağa bağlandı internet yok hatası alıyorum. Bu bazen 30 saniyede bazen de 30 dk da düzeliyor. Herhangi yanlış yaptığım bir yer mi var? Bakarsanız sevinirim.
Biraz kurcalarken ana modem arayüzünde DHCP'yi kapattığımda internet geliyor Wi-Fi'yi açıp tekrar kapattığımda yine bağlanmıyor sonra anında DHCP'yi açtığımda yine bağlanıyor IP atayamıyor sanırım.
Biraz kurcalarken ana modem arayüzünde DHCP'yi kapattığımda internet geliyor Wi-Fi'yi açıp tekrar kapattığımda yine bağlanmıyor sonra anında DHCP'yi açtığımda yine bağlanıyor IP atayamıyor sanırım.
Son düzenleme: