Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.026 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Birinde mouse soruyorum, diğerinde ise klavye soruyorum ayrıca modeller de farklı, moderatörler birkaç kişinin gazına gelip ceza vermemeli. Philips SPK9404 alınır mı? Şok'a geliyor modeli Philips SPK9404. CS:GO tarzında rekabetçi oyunları yüksek seviyede oynuyorum. Alınır mı? Tepkime hızı, tuş ömrü vb. nasıl? www.technopat.net Şok'a gelen Philips klavye Modeli Philips SPK8264. CS:GO tarzında rekabetçi oyunları yüksek seviyede oynuyorum. Alınır mı? Tuş sertliği, tepkime hızı vb. nasıl? www.technopat.net
Birinde mouse soruyorum, diğerinde ise klavye soruyorum ayrıca modeller de farklı, moderatörler birkaç kişinin gazına gelip ceza vermemeli. Philips SPK9404 alınır mı? Şok'a geliyor modeli Philips SPK9404. CS:GO tarzında rekabetçi oyunları yüksek seviyede oynuyorum. Alınır mı? Tepkime hızı, tuş ömrü vb. nasıl? www.technopat.net Şok'a gelen Philips klavye Modeli Philips SPK8264. CS:GO tarzında rekabetçi oyunları yüksek seviyede oynuyorum. Alınır mı? Tuş sertliği, tepkime hızı vb. nasıl? www.technopat.net
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 4 Şubat 2021 #2 Uyarınız bulunmuyor, fark edildiği an kaldırıldı uyarınız. Gereksiz yere konu açmayınız.