Çifte monitör yaparken "başka bir ekran algılanamadı" hatası

Alaybeys

Decapat
Monitör
asus vg278 ve casper 9809B
Merhabalar öncelikle bilgisayarıma 2. monitör takıp kullanmak istedim sadece 1 gün kullanabildim.
Ekran kartım 3060 Ti'dir. Ana monitörüm DisplayPort ile kullanıyorum 2. monitörüm ise eski VGA girişlidir.
Eve geçerken herhangi bilgisayarcıdan dönüştürücü aldım internette 20-30 TL bandında olan VGA'yı HDMI'ye çevirici.
Taktım hiçbir ayar yapmadan ekran geldi o gece kullandım. Fakat yarın eve geldiğimde hiçbir şekilde görüntü alamadım internette araştırdım ayar falan ama olmadı 'başka bir ekran algılanamadı' hatası aldım.
Dedim herhalde dönüştürücü bozuldu gittim 2 tane daha aldım toplam 3 tane dönüştürücüm oldu farklı farklı model hiçbir şekilde görüntü alamadım.
Ana monitörün yani DisplayPort'unu çıkarıp dönüştürücüyle 2. ekran diye kullanmaya çalıştığımda ise PC'ye yeniden başlatınca monitör çalışıyor masaüstü gelirler siyah ekran kalıyor sadece ha dedim bari ana monitör o olsun kendi ekranımı 2.monitör diye deneyeyim DisplayPort'u taktığımda diğeri sinyal yok verip kapanıyor sizce sorun nedir nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
4. Farklı aparatta olmadı en son çözümü vga’yı dsp’ye dönüştürücü alıp deneyerek çözüm buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…