Çifte üyelik belirleme

Bu teknojoinin yanında benim sevdiğim teknoloji Spam-O-Matic. Diyelim foruma bir spamci üye oldu ve spam yapıyor. Kişiyi eğer Spam-O-Matic ile silersek bir daha aynı e-posta adresiyle dünyadaki neredeyse hiçbir foruma üye olamıyor... Teknoloji ilerledi, kullanmak gerek...

Türkiye'de halen 2006'dan kalma forum yazılımı kullanan siteler var...

Bu teknoloji spamcıların belki de sonunu getirecek sistem. Foruma yeni üye oldum ama daha hiçbir forumda görmediğim özellikler var :). Bilgisayar sistemi ile alakalı konumu açmak için sabırsızlanıyorum fakat sistemi yazın alacağım için konuyu açmamın daha erken olacağını düşünmüyor değilim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle ceza alıp yeni konu açan ve forumdaki arkadaşları çapraz sorguya çekenleri samimi bulmuyoruz. Hepsini tespit edebiliriz ve sistem IP tabalı kontrol bile yapabiliyor ama inanın bu kadar iş arasında böyle boş işlere vakit harcamak istemiyoruz...

Özellikle ceza alıp yeni konu açan ve forumdaki arkadaşları çapraz sorguya çekenleri samimi bulmuyoruz. Hepsini tespit edebiliriz ve sistem IP tabalı kontrol bile yapabiliyor ama inanın bu kadar iş arasında böyle boş işlere vakit harcamak istemiyoruz...
Gerektiğinde neler yapabileceğinizi zaten gördük. :cool:

Mesajı alması gerekenler alır umarım. Ben aldım.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı