Çifte üyelik belirleme

Emir Can Karasu

Hectopat
Modum siz yeni açılan bir üyeliğin aslında kime ait olduğunu öğrenebiliyormusunuz

Ne gelişmiş siteymiş bu ya böyle iyiymiş burası

Bu teknojoinin yanında benim sevdiğim teknoloji Spam-O-Matic. Diyelim foruma bir spamci üye oldu ve spam yapıyor. Kişiyi eğer Spam-O-Matic ile silersek bir daha aynı e-posta adresiyle dünyadaki neredeyse hiçbir foruma üye olamıyor... Teknoloji ilerledi, kullanmak gerek...

Türkiye'de halen 2006'dan kalma forum yazılımı kullanan siteler var...

Bu teknoloji spamcıların belki de sonunu getirecek sistem. Foruma yeni üye oldum ama daha hiçbir forumda görmediğim özellikler var . Bilgisayar sistemi ile alakalı konumu açmak için sabırsızlanıyorum fakat sistemi yazın alacağım için konuyu açmamın daha erken olacağını düşünmüyor değilim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim açıyor yahu bunları ?

- - - Güncellendi - - -

Ben neyi kaçırdım anlamadım.

Özellikle ceza alıp yeni konu açan ve forumdaki arkadaşları çapraz sorguya çekenleri samimi bulmuyoruz. Hepsini tespit edebiliriz ve sistem IP tabalı kontrol bile yapabiliyor ama inanın bu kadar iş arasında böyle boş işlere vakit harcamak istemiyoruz...

Gerektiğinde neler yapabileceğinizi zaten gördük.

Mesajı alması gerekenler alır umarım. Ben aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…