Evet, Almanya'dan araç alabilirsin. Ancak Türkiye'ye getirebilmen için son 1 yılda Gürcistan'da en az 185 gün yaşamış olman gerekiyor. Araç kendi adına olmalı ve 2 yıla kadar Türkiye'de kalabilir.
Araç alabilirsin tabiki fakat; almanyada oturumun olması ve yılın en az 6 ayı yurtdışında geçiriyor olman lazım ki, geçici süre bu aracı ülkeye sokabilesin. Almanya oturumun olmadan bunu yapabilir misin emin değilim.
Araç alabilirsin tabii ki fakat; Almanya'da oturumun olması ve yılın en az 6 ayı yurt dışında geçiriyor olman lazım ki, geçici süre bu aracı ülkeye sokabilesin. Almanya oturumun olmadan bunu yapabilir misin emin değilim.
Vergisini ödeyecekse almasının mantığı yok zaten.
Bence Almanyadan araç alıp, onu gürcistana getirip gürcistan plaka yapıp; o şekilde kullanmak daha mantıklı ama yolunu bilmiyorum.
İkinci el almayı düşünüyorum 100 bin km de ortalama 80 bin euro ya geliyor vergisi falan ne tutar bilmiyorum da çok tutacağını sanmam ayrıca Almanya'da oturumum olmak zorunda mı?
İkinci el almayı düşünüyorum 100 bin km de ortalama 80 bin euro ya geliyor vergisi falan ne tutar bilmiyorum da çok tutacağını sanmam ayrıca Almanya'da oturumum olmak zorunda mı?
onu bilmiyorum, Gürcistan yönetmeliklerini bilmek lazım. Vergi gürcistanda daha ucuz ise, gürcistan plakası ile kullanman daha mantıklı dedim yukarıda.