furkanvvs Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #11 Eyüp Pasha dedi: Araç hangi araç? Motor 2.0 üzeriyse ÖTV %160 kadar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Cls63 2014. Calavera dedi: Onu bilmiyorum, Gürcistan yönetmeliklerini bilmek lazım. Vergi Gürcistan da daha ucuz ise, Gürcistan plakası ile kullanman daha mantıklı dedim yukarıda. Genişletmek için tıkla... Sanırım her şeyi boş verip Gürcistan'dan almak daha mantıklı diyeceğim de orada da istediğim arabayı bulamıyorum temizini.
Eyüp Pasha dedi: Araç hangi araç? Motor 2.0 üzeriyse ÖTV %160 kadar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Cls63 2014. Calavera dedi: Onu bilmiyorum, Gürcistan yönetmeliklerini bilmek lazım. Vergi Gürcistan da daha ucuz ise, Gürcistan plakası ile kullanman daha mantıklı dedim yukarıda. Genişletmek için tıkla... Sanırım her şeyi boş verip Gürcistan'dan almak daha mantıklı diyeceğim de orada da istediğim arabayı bulamıyorum temizini.
Eyüp Pasha Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #12 furkanvvs dedi: Cls63 2014. Sanırım her şeyi boş verip Gürcistan'dan almak daha mantıklı diyeceğim de orada da istediğim arabayı bulamıyorum temizini. Genişletmek için tıkla... furkanvvs dedi: Cls63 2014. Sanırım her şeyi boş verip Gürcistan'dan almak daha mantıklı diyeceğim de orada da istediğim arabayı bulamıyorum temizini. Genişletmek için tıkla... Eğer Almanya'dan alırsan yaklaşık 2 buçuk milyon vergi ödersşn bu da çok pahalı olacağı için hiç girme bence Gürcistan'dan alırsan ekonomik olur. Eyüp Pasha dedi: Eğer Almanya'dan alırsan yaklaşık 2 buçuk milyon vergi ödersşn bu da çok pahalı olacağı için hiç girme bence Gürcistan'dan alırsan ekonomik olur. Genişletmek için tıkla... Sadece gümrük vergisi 100ktl civarı tutar.
furkanvvs dedi: Cls63 2014. Sanırım her şeyi boş verip Gürcistan'dan almak daha mantıklı diyeceğim de orada da istediğim arabayı bulamıyorum temizini. Genişletmek için tıkla... furkanvvs dedi: Cls63 2014. Sanırım her şeyi boş verip Gürcistan'dan almak daha mantıklı diyeceğim de orada da istediğim arabayı bulamıyorum temizini. Genişletmek için tıkla... Eğer Almanya'dan alırsan yaklaşık 2 buçuk milyon vergi ödersşn bu da çok pahalı olacağı için hiç girme bence Gürcistan'dan alırsan ekonomik olur. Eyüp Pasha dedi: Eğer Almanya'dan alırsan yaklaşık 2 buçuk milyon vergi ödersşn bu da çok pahalı olacağı için hiç girme bence Gürcistan'dan alırsan ekonomik olur. Genişletmek için tıkla... Sadece gümrük vergisi 100ktl civarı tutar.