326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 25 Ekim 2020 #21 Anne baban aldıktan sonra alabiliyorsun diye hatırlıyorum.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 25 Ekim 2020 #22 Herkes yazmış bir şeyler ama bu durum her ülke için ayrıdır. Malum her ülkenin kendi politikası var ya hani.
Herkes yazmış bir şeyler ama bu durum her ülke için ayrıdır. Malum her ülkenin kendi politikası var ya hani.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 26 Ekim 2020 #23 Befehle dedi: 7. Panzer bölüğü saha mareşali. Afrika kolordusu amiri. Genişletmek için tıkla... Bende "Blitzkrieg" taktiğini ilk kullanan batı cephesi generaliyim. Tanıştığıma memnun oldum efendim. Sieg Heil!
Befehle dedi: 7. Panzer bölüğü saha mareşali. Afrika kolordusu amiri. Genişletmek için tıkla... Bende "Blitzkrieg" taktiğini ilk kullanan batı cephesi generaliyim. Tanıştığıma memnun oldum efendim. Sieg Heil!
Kaan_klft Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 931 26 Ekim 2020 #24 Cortana12 dedi: Macaristan'da mesela vatandaşlık alabilmek için zamanında buraya göçtüğünüzü kanıtlamanız gerekiyor. Bu arada dedenizin babası çekoslavak mı Türk mü? Genişletmek için tıkla... Orada doğmuş sonra orada tutunamayıp Gümüşhane'ye tekrar gelmişler.
Cortana12 dedi: Macaristan'da mesela vatandaşlık alabilmek için zamanında buraya göçtüğünüzü kanıtlamanız gerekiyor. Bu arada dedenizin babası çekoslavak mı Türk mü? Genişletmek için tıkla... Orada doğmuş sonra orada tutunamayıp Gümüşhane'ye tekrar gelmişler.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 26 Ekim 2020 #25 Befehle dedi: Aga Çekoslovakya'nın oralarda geziyorsan beni de bir Almanya'ya fırlatıverin be. Genişletmek için tıkla... Allah korusun işgal edersin falan Çekoslovakya'yı.
Befehle dedi: Aga Çekoslovakya'nın oralarda geziyorsan beni de bir Almanya'ya fırlatıverin be. Genişletmek için tıkla... Allah korusun işgal edersin falan Çekoslovakya'yı.
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 26 Ekim 2020 #26 WaiiXD dedi: Allah korusun işgal edersin falan Çekoslovakya'yı. Genişletmek için tıkla... Garanti veremem yaani..
WaiiXD dedi: Allah korusun işgal edersin falan Çekoslovakya'yı. Genişletmek için tıkla... Garanti veremem yaani..