ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 25 Ağustos 2020 #1 Buzdolabında duran etsiz çiğ köfte bozulur mu?
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 25 Ağustos 2020 #2 Herhalde.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 25 Ağustos 2020 #3 Çiğ köfte bozulur, ama şöyle. Kolay kolay küflenmez ancak bulgur şişer. Çiğ köfte yapıldığı gibi yenmeli, sonra cidden kötü bir hal alıyor...
Çiğ köfte bozulur, ama şöyle. Kolay kolay küflenmez ancak bulgur şişer. Çiğ köfte yapıldığı gibi yenmeli, sonra cidden kötü bir hal alıyor...
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 25 Ağustos 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Çiğ köfte bozulur, ama şöyle. Kolay kolay küflenmez ancak bulgur şişer. Çiğ köfte yapıldığı gibi yenmeli, sonra cidden kötü bir hal alıyor... Genişletmek için tıkla... Peki mide falan bozar mı söylediğiniz durum?
Samotne Ciasteczka dedi: Çiğ köfte bozulur, ama şöyle. Kolay kolay küflenmez ancak bulgur şişer. Çiğ köfte yapıldığı gibi yenmeli, sonra cidden kötü bir hal alıyor... Genişletmek için tıkla... Peki mide falan bozar mı söylediğiniz durum?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 25 Ağustos 2020 #5 ı love you dedi: Peki mide falan bozar mı söylediğiniz durum? Genişletmek için tıkla... Bozmaz. Küf yoksa yiyebilirsiniz. Çıkardıktan sonra biraz bekletin, yoksa donarsınız.
ı love you dedi: Peki mide falan bozar mı söylediğiniz durum? Genişletmek için tıkla... Bozmaz. Küf yoksa yiyebilirsiniz. Çıkardıktan sonra biraz bekletin, yoksa donarsınız.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 25 Ağustos 2020 #6 Samotne Ciasteczka dedi: Bozmaz. Küf yoksa yiyebilirsiniz. Çıkardıktan sonra biraz bekletin, yoksa donarsınız. Genişletmek için tıkla... Baktım ne kokuyordu ne de tadında bir şey vardı. Yedim sonra aklıma geldi bozulmuş mudur diye. Sağolun.
Samotne Ciasteczka dedi: Bozmaz. Küf yoksa yiyebilirsiniz. Çıkardıktan sonra biraz bekletin, yoksa donarsınız. Genişletmek için tıkla... Baktım ne kokuyordu ne de tadında bir şey vardı. Yedim sonra aklıma geldi bozulmuş mudur diye. Sağolun.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #7 Bozulacağını sanmıyorum.