Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 23 Ocak 2024 #11 Ethem Efe dedi: Turşu sevmiyorum, cips cidden yakışıyor mu o kadar hocam ya? Hiç denemedim daha önce deneyebilirim belki. Genişletmek için tıkla... Cips ile mükemmel oluyor hocam. Bir deneyin.
Ethem Efe dedi: Turşu sevmiyorum, cips cidden yakışıyor mu o kadar hocam ya? Hiç denemedim daha önce deneyebilirim belki. Genişletmek için tıkla... Cips ile mükemmel oluyor hocam. Bir deneyin.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.071 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2024 #12 YigiTZ0 dedi: Domates turşu kara lahana cips mısır. Nar ekşisi+burger sosu. Göm gitsin. Genişletmek için tıkla... Burger sosu sevmiyorum, cips ve mısır yakışırmı hocam sizce? Daha önce hiç denemedim. Fueren dedi: Cips ile mükemmel oluyor hocam. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Flamin hot mı koydurayım ne koydurayım?
YigiTZ0 dedi: Domates turşu kara lahana cips mısır. Nar ekşisi+burger sosu. Göm gitsin. Genişletmek için tıkla... Burger sosu sevmiyorum, cips ve mısır yakışırmı hocam sizce? Daha önce hiç denemedim. Fueren dedi: Cips ile mükemmel oluyor hocam. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Flamin hot mı koydurayım ne koydurayım?
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 23 Ocak 2024 #13 Doritos, az bir şey salatalık turşusu, marul, nar ekşi, acı sos ufak bir miktar ve acı turşu biberi. Az ama öz malzeme.
Doritos, az bir şey salatalık turşusu, marul, nar ekşi, acı sos ufak bir miktar ve acı turşu biberi. Az ama öz malzeme.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 23 Ocak 2024 #14 Ethem Efe dedi: Burger sosu sevmiyorum, cips ve mısır yakışırmı hocam sizce? Daha önce hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Ben hep dediğim gibi yerim. Mısır ve cips çok yakışıyor. Marulla birleşince hele. İstersen az acı koydur birde.
Ethem Efe dedi: Burger sosu sevmiyorum, cips ve mısır yakışırmı hocam sizce? Daha önce hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Ben hep dediğim gibi yerim. Mısır ve cips çok yakışıyor. Marulla birleşince hele. İstersen az acı koydur birde.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.071 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2024 #15 O zaman şöyle yapıyorum. Cips, marul, nar ekşisi, acı sos, mısır, nane, maydanoz, domates.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 23 Ocak 2024 #16 Mor lahana, cips, mısır, domates, nar eksisi, burger sosu, siz sevmiyorsunuz ama belirteyim turşu, (acı sevene acı sos).
Mor lahana, cips, mısır, domates, nar eksisi, burger sosu, siz sevmiyorsunuz ama belirteyim turşu, (acı sevene acı sos).
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #17 Nar ekşisi çok iyi oluyor harbiden.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.071 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ocak 2024 #18 Taco dürüm nasıldır bu arada? aabcc dedi: Mısır, mor lahana, maydanoz, domates, marul, cips, turşu, nane, nar ekşisi, acı. (Babam çiğköfteci) Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle nasıl olur? Mısır, domates, marul, acı sos, nar ekşisi, maydanoz, cips, nane yakışmaz gibime geldi.
Taco dürüm nasıldır bu arada? aabcc dedi: Mısır, mor lahana, maydanoz, domates, marul, cips, turşu, nane, nar ekşisi, acı. (Babam çiğköfteci) Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle nasıl olur? Mısır, domates, marul, acı sos, nar ekşisi, maydanoz, cips, nane yakışmaz gibime geldi.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #19 Ethem Efe dedi: O zaman şöyle yapıyorum. Cips, marul, nar ekşisi, acı sos, mısır, nane, maydanoz, domates. Genişletmek için tıkla... O çok abartı olur bence, tuvalette ekstra sıkıntı olabilir ayrıca. Bence biraz kısın.
Ethem Efe dedi: O zaman şöyle yapıyorum. Cips, marul, nar ekşisi, acı sos, mısır, nane, maydanoz, domates. Genişletmek için tıkla... O çok abartı olur bence, tuvalette ekstra sıkıntı olabilir ayrıca. Bence biraz kısın.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.722 Çözümler 23 23 Ocak 2024 #20 Doritos'lu yemem ben hiç de sevmem dürümün içinde. Ayrıca marul az olsun dürümü duble yaptır 3 lavaşlı.
Doritos'lu yemem ben hiç de sevmem dürümün içinde. Ayrıca marul az olsun dürümü duble yaptır 3 lavaşlı.