Çiğ köftecide çalışmak nasıl bir şey?

874396

Picopat
Yarın kurumsal bir çiğ köftecide işe başlıyorum. Daha önce çalışıp deneyimleyen var mı aranızda? Nasıl işler veriliyor gün nasıl geçiyor?

Yarın kurumsal bir çiğ köftecide işe başlıyorum. Daha önce çalışıp deneyimleyen var mı aranızda? Nasıl işler veriliyor gün nasıl geçiyor?

Daha önce çalışmadım ama çok alengirli işler yaptıracaklarını da sanmıyorum. İlk günden yer süpürürsün depodan mal falan getirirsin dürüm sararsın. Daha fazla yapılabilecek bir şey yok sanırım.

Sabah yerleri sil süpür ardından marul domates turşu doğra içecek dolabını doldur pakete çık genelde bu tarzda.

Çalışacağı dükkan eve servis yapmıyor olabilir, diğer yemek sipariş sitelerinden gelen kuryeler de alabilir. Öyle kafasına göre al şu paketi götür de diyemezler. Adamın belki ehliyeti yok.

Gerçek bir deneyim ve tecrübe yorumu istiyorsan, hayatının ve psikolojinin hunharca paspas gibi ezilmesine hazırlıklı ol. Çünkü orada çalışan olacaksın ne bir ortağısın ne dükkan sahibisin. Her zerreden detaya kullanılmayı kaldıracan mı bakalım. Max 1 hafta kalırsın diyorum ben. Ayrıca oradaki çalışma arkadaşların LoL TR serverındaki insanlar gibi olacak.

Gerçek bir deneyim ve tecrübe yorumu istiyorsan, hayatının ve psikolojinin hunharca paspas gibi ezilmesine hazırlıklı ol. Çünkü orada çalışan olacaksın ne bir ortağısın ne dükkan sahibisin. Her zerreden detaya kullanılmayı kaldıracan mı bakalım. Max 1 hafta kalırsın diyorum ben. Ayrıca oradaki çalışma arkadaşların LoL TR serverındaki insanlar gibi olacak.

Zaten 10 gün falan çalışırım eğer beni ezmeye kalksa çıkarım çok var öyle patron.

Çalışacağı dükkan eve servis yapmıyor olabilir, diğer yemek sipariş sitelerinden gelen kuryeler de alabilir. Öyle kafasına göre al şu paketi götür de diyemezler. Adamın belki ehliyeti yok.

Ben kesin eve servis yapıyordur diye bir cümle kullandığımı veya kesin pakete çıkacaksın tarzında bir cümle kullandığımı göremiyorum.
Ne tarz nasıl işler yapılıyor diye sormuş arkadaş bende genelde böyle böyle işler demişim.
Yakın yerlere yürüme mesafesinde olan yerlere de uygulama üzerinden gelmediği sürece yüriyerek bıraktırımaları çok olası. İlla motorla veyahut araçla çıkacak degil yürüyerekde pakete çıkılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı