Yarın kurumsal bir çiğ köftecide işe başlıyorum. Daha önce çalışıp deneyimleyen var mı aranızda? Nasıl işler veriliyor gün nasıl geçiyor?
Yarın kurumsal bir çiğ köftecide işe başlıyorum. Daha önce çalışıp deneyimleyen var mı aranızda? Nasıl işler veriliyor gün nasıl geçiyor?
Sabah yerleri sil süpür ardından marul domates turşu doğra içecek dolabını doldur pakete çık genelde bu tarzda.
Gerçek bir deneyim ve tecrübe yorumu istiyorsan, hayatının ve psikolojinin hunharca paspas gibi ezilmesine hazırlıklı ol. Çünkü orada çalışan olacaksın ne bir ortağısın ne dükkan sahibisin. Her zerreden detaya kullanılmayı kaldıracan mı bakalım. Max 1 hafta kalırsın diyorum ben. Ayrıca oradaki çalışma arkadaşların LoL TR serverındaki insanlar gibi olacak.Yarın kurumsal bir çiğ köftecide işe başlıyorum. Daha önce çalışıp deneyimleyen var mı aranızda? Nasıl işler veriliyor gün nasıl geçiyor?
Gerçek bir deneyim ve tecrübe yorumu istiyorsan, hayatının ve psikolojinin hunharca paspas gibi ezilmesine hazırlıklı ol. Çünkü orada çalışan olacaksın ne bir ortağısın ne dükkan sahibisin. Her zerreden detaya kullanılmayı kaldıracan mı bakalım. Max 1 hafta kalırsın diyorum ben. Ayrıca oradaki çalışma arkadaşların LoL TR serverındaki insanlar gibi olacak.
Çalışacağı dükkan eve servis yapmıyor olabilir, diğer yemek sipariş sitelerinden gelen kuryeler de alabilir. Öyle kafasına göre al şu paketi götür de diyemezler. Adamın belki ehliyeti yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.